Προς το περιεχόμενο

Engl Gigmaster 30 ή Blackstar HT-5R ?

dimmer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας και αναφερθηκε και ο ENGL Screamer πιο πανω, ειμαι κατοχος ενος 50αρη combo και μπορω να πω οτι ειναι μια χαρα all around λυση. Δεν εχει gain τερατων, αλλα ειναι υπεραρκετο για metal χωρις πεταλι. Ειναι 4 καναλος οποτε και αρκετα ευελικτος για ολα τα ειδη. Τελος, μπορει να σε βγαλει και αξιοπρεπεστατα σε live.

Ξεφευγουμε βεβαια σε τιμη με τον screamer. Εχεις ακουσει τον Thunder για να κανεις μια γρηγορη συγκριση μεταξυ τους?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 31
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τον thunder δεν τον εχω ακουσει αλλα αν θυμαμαι καλα εχουν παρομοιο voicing αλλα ο Thunder εχει λιγοτερα καναλια. Για την τιμη δεν εχεις αδικο και αναφερομαι φυσικα στην περιπτωση μεταχειρισμενου οπως προτεινε ενας φιλος πιο πανω. Και εγω μεταχειρισμενο τον πηρα απο μελος του forum και δεν το εχω μετανοιωσει καθολου! Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο τον ενισχυτη τοσο στο σπιτι, οσο και σε καποια live που τον πηρε ο γιος μου. Το κουβαλημα ειναι ενα θεμα ομως  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου