manosx Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Ελπίζω να μην καταλήξει το θέμα "pc vs mac" Δε μας λες και 40 νούμερα στο τζοκερ, να παίξουμε τα υπόλοιπα; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Εγω παντως οταν εχω ειδοποιηση για νεα updates, @gadget, δεν λεω "Not Again" ουτε κατσουφιαζω, απλα τα κατεβαζω. Τζαμπα ειναι, μονα τους κατεβαινουν, εγω απλα παταω το Instal και τελος. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Φέρνω pop-corn προβλέπεται διασκεδαστική νύχτα Μπααααααα, σιγα μη φαω τη νυχτα μου σε PC vs Mac ποστ. :-X Εχω καλυτερα πραγματα να κανω, οπως πχ να παιξω το Assassin's Creed III που φορτωσα χτες. :D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Εγω παντως οταν εχω ειδοποιηση για νεα updates, @gadget, δεν λεω "Not Again" ουτε κατσουφιαζω, απλα τα κατεβαζω. Τζαμπα ειναι, μονα τους κατεβαινουν, εγω απλα παταω το Instal και τελος. 8) Ναι αλλά δεν ξέρεις αν θα ξημερώσει ένα καλύτερο άυριο ή οχι! ;D ;D Σαφώς και κάνω πλάκα και επι του θέματος έχω πεί την αποψή μου. Στον προσωπικό μου υπολογιστή (pc.. ολα pc είναι αλλώστε ;) ) έχω win7 σαν gamer που είμαι. Δεν έχω και άλλη επιλογή. Επαγγελματικά έχω δουλέψει και τα 3 λειτουργικά, καθένα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του. Τώρα για overpriced ναι πιστεύω ότι έιναι και ότι ένα μεγάλο μέρος του hype γύρω απο τα mac οφείλεται και στο marketing ... δεν αναιρεί όμως το γεγονος ότι είναι πολύ καλα μηχανήματα. Overpriced είναι και αυτό: http://www.skroutz.gr/s/2352701/Dell-Alienware-Aurora-R4-i7-3960X-16GB-1TB-256GB-SSD.html όμως και αυτό για την δουλειά του είναι κορυφαίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Τώρα για overpriced ναι πιστεύω ότι έιναι και ότι ένα μεγάλο μέρος του hype γύρω απο τα mac οφείλεται και στο marketing ... δεν αναιρεί όμως το γεγονος ότι είναι πολύ καλα μηχανήματα. Αυτα τα δυο τα εχω γραψει 200 φορες μεσα σ'αυτο το ποστ. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Dell Alienware Aurora :P Τουμπανο. Φοβασαι να πατησεις το ON μπας και εκραγει. ;D Αλλα ναι, ειναι overpriced. Ο i7 που φοραει παντως ειναι απιστευτος... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Harilatron, θα σε παρακαλουσα να αποφευγεις να μου δινεις συμβουλες τετοιου τυπου, ... Μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις για μένα και τη σχέση μου με τους υπολογιστές, αλλά η παράκληση υφίσταται και θα επιμείνω προς αυτή την κατεύθυνση. Όπως αντιλαμβάνεσαι, ούτε προσωπικοί απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί (π.χ. "fanboy") προς τα άλλα μέλη μπορούν να γίνουν αποδεκτοί και θα διαγράφονται. Δηλαδή συμφωνούμε μόνο στο ότι θα ξεχάσεις αυτά που ήξερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Ωραια λοιπον, ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει για τον αλλο. Η παρακληση σου δεν γινεται δεκτη, λυπαμαι αλλα θα απανταω σε θεματα που ξερω, οπως κανω παντα, και οχι σε θεματα που δεν ξερω, οπως κανουν πολλοι εδω μεσα, συμπεριλαμβανομενου και σενα. Θα σου προτεινα να πιασεις το ποστ απ'την αρχη και να διαβασεις τις απαντησεις μου, καθως και τις απαντησεις των dimfil και beeros05. Το να βρισκεις "αφοριστικές/λανθασμένες απόψεις" το γεγονος οτι τα Mac ειναι overpriced και το οτι δεν τρεχουν ουτε το 1/10 των προγραμματων των PC, δειχνει αγνοια. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Όσο πιο ουδέτερα μπορώ 1ον) Αν θέλεις κάποια συγκεκριμένα "αποκλειστικά" προγράμματα, θα πας στην αντίστοιχη πλατφόρμα 2ον) Το minimac δεν προτείνεται για μουσική παραγωγή, πέρα τουλάχιστον από τα ΠΟΛΥ βασικά, οπότε ή θα πρέπει να δώσει κάποιος παραπάνω λεφτά στην Apple ή να πάρει ένα PC. 3ον) Τα laptop της Apple καθώς και τα Mac pro είναι καλά μηχανήματα στην κατηγορία τους. Τα Imac από την άλλη βρίσκονται σε μια κατηγορία των all in one box που έχει κάποια συγκεκριμένα μειονεκτήματα σε σχέση με τα κλασσικά desktops. Σε όποιον βέβαια κάνουν, κάνουν. 4ον) Πολλά cross platform DAW λειτουργούν καλύτερα στη μια πλατφόρμα, πχ Pro Tools σε Mac ή Cubase σε PC. 5ον) Τα Mac έχουν σχετικά υψηλότερο κόστος απόκτησης, αλλά και μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης 6ον) Τα PC έχουν πολύ μεγαλύτερη γκάμα hardware επιλογών και αναβάθμισης σε καλύτερες τιμές, αλλά απαιτούν αρκετές γνώσεις για την επιλογή και το στήσιμό τους. 7ον) Υπάρχουν περισότερα software για το PC, ειδικά σε κάποιους τομείς όπως τα παιχνίδια, αλλά σε γενικότερα πράγματα και ειδικά για τη μουσική κατά κανόνα υπάρχει σε Mac ότι χρειάζεται κάποιος. 8ον) Η μουσική είναι μια θάλασσα γνώσεων, η μουσική τεχνολογία άλλη τόση, ενώ ο χειρισμός του λειτουργικού, για κάποιον που θέλει απλά να φτιάξει μουσική, είναι μια ψιχάλα. Αν το DAW λειτουργεί απρόσκοπτα, το τι σηματάκι έχει το tower ή η οθόνη παύει να έχει σημασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Στο 99% απ'ολα αυτα συμφωνουμε ολοι, το "προβλημα" ειναι στη λεξη overpriced. Σε μερικους δεν τους "καθεται" καλα η λεξη στ'αυτια τους. "Κυπριακο" εγινε το θεμα... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση