Προς το περιεχόμενο

Mac mini ή Mac book για μίξη ήχου?

NEXT IN LINE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν χρειάζονται (ουσιαστική) αναβάθμιση. Είπαμε...ξέρεις από πρίν γιατί τα αγοράζεις...και ο κύριος λόγος ΔΕΝ είναι για να παίζεις παιχνίδια.

Ποιος μίλησε για παιχνίδια? Εγώ πάντως μίλαγα καθαρά από την σκοπιά του επαγγελματία μουσικού-ηχολήπτη-stoudio

Επίσης στο θέμα της αναβάθμισης πιστεύω ότι ακόμα και εσύ θα ήθελες πολύ να μπορείς σε 2-3 χρόνια να αλλάξεις στο imac (που δεν ξέρω αν έχεις υποθετικά μιλάω) την μητρική και τον επεξεργαστή και να κρατήσεις όλα τα υπόλοιπα που δεν θα έχει αλλάξει τόσο πολύ η τεχνολογία τους αντί να πρέπει να ξαναπληρώσεις μια οθόνη των 1000 euro, τροφοδοτικό, δίσκο, dvd, και όλα τα συναφή απλά γιατί θέλεις να έχεις περισσότερη επεξεργαστική δύναμη ή γιατί θέλεις να έχεις Πχ USB4...

Δυστυχώς όμως αυτή η επιλογή δεν υπάρχει στα imac

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 284
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

@dimfil

Τα καλά νέα είναι ότι ο Waterfall-K σε αποδέχεται ως επαγγελματία. Κοίτα μην κάνεις καμία στραβή και γράψεις τίποτε που να μην του αρέσει, διότι μαύρο φίδι που σε έφαγε.

Τα κακά νέα είναι ότι ως επαγγελματίας, θα έχανες χρήματα αν αύριο οι άνθρωποι άρχιζαν να αγοράζουν μόνο επώνυμα μηχανήματα, διότι όλο αυτό το exprertise (αν γράφεται έτσι) δε θα είχε αντικείμενο εφαρμογής. Οπότε - φαντάζομαι δεν θα το αρνηθείς - υπάρχει και λίγη ιδιοτέλεια πίσω από τις πεποιθήσεις σου.

Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι μόνος σου γράφεις (πάνω από μία φορά) ότι όλα όσα ισχυρίζεσαι αφορούν ένα ΣΩΣΤΑ στημένο μηχάνημα, αλλά απ' την άλλη, αν οι πιο πολλοί PCάδες ήξεραν να στήσουν ΣΩΣΤΑ το μηχάνημά τους, εσύ δεν θα είχες λόγο να το ισχυρίζεσαι και μάλιστα με τέτοια έμφαση. Στο ποστ μου που διάβασες για το Windows Experience Index, υπάρχει μία πολύ μεγαλύτερης έκτασης παράγραφος που εξηγεί ότι οι PCάδες ΔΕΝ ξέρουν να στήσουν σωστά το μηχάνημά τους (τις πιο πολλές φορές), αλλά την πέρασες στο ντούκου.

Αν λοιπόν αντιλαμβανόμαστε τη διαφορά ανάμεσα σε ένα ΣΩΣΤΑ φτιαγμένο μηχάνημα και σε ένα ΜΗ-ΣΩΣΤΑ φτιαγμένο μηχάνημα, τότε ας αποδεχθούμε ότι πολλές επώνυμες εταιρείες (και η Apple) θέλουν κάποια παραπάνω χρήματα για να δώσουν ένα ΣΩΣΤΑ φτιαγμένο μηχάνημα.

Δικαίωμά τους είναι.

Mea Culpa

Αλλα και ετσι να ειναι, απο μια απλη αναγνωση των specs τους καποιος που ξερει ακομα και τα πλεον βασικα απο υπολογιστες μπορει να καταλαβει οτι τα προιοντα της Apple ειναι OverPriced σε τρελο βαθμο!

Έχεις δικιο :'(

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Για την ακρίβεια έσκασα δυόμισι χιλιαρικάκια πριν 7 χρόνια...και συνεχίζω να δουλεύω ;)

Όσο για τα καινούργια  plugins...εδώ δεν έχω προλάβει να δώ καλά καλά τα παλιά ;D ;D

Έλα ντε....  ;D

Συμφωνώ με Trolley στα περί στησίματος. Θα έλεγα μάλιστα ότι τα δυο άκρα είναι της Apple: O μουσικός που δεν ασχολείται καθόλου με την τεχνολογία, και ο εντελώς Pro (Tools ;D). Τα PC είναι κατάλληλα μόνο για nerdy μουσικούς .-

Έχεις δικιο :'(

Mac vs PC (1987 vs. 2011) (HD)[/url]

Φανταζομαι το βιντεο θα δειχνει την υπεροχη ενος Mac του 1987 εναντι ενος PC του 2011. ;D ;D

Μάιστα.... ;D

@Troll-ey: φιλακια! :-* :-*

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Ειδα το βιντεο.

Καλα, μιλαμε για το γελιο! ;D ;D

Το πρωτο μου PC που ετρεχε στα 12Mhz και ειχε μονο DOS εκανε boot σε λιγοτερο χρονο και απ'τα δυο μηχανηματα στο βιντεο.

Αυτο βεβαια, συμφωνα με την λογικη σου, σημαινει οτι το αρχαιο μου PC ειναι καλυτερο.

Ωραια κριτηρια: faster booting = better machine. ;D

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Εγω παντως για να πω την αληθεια μια χαρα τα τρεχω τα υπερτελευταια plugins και με το διπυρηνο macbook 3ετιας μου,αλλα ακομη και με το pentium4 pc μου που επιασε 10ετια (αντε με εκεινο θα χρειαστει να ειμαι λιγο πιο υπομονετικος).

Τωρα πως γινεται και σε μερικους δεν τρεχουν με κατω απο 93πυρηνο επεξεργαστη δεν ξερω,αλλα δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο απο καποιο λαθος στο στησιμο του μηχανηματος.  ::)

Ωραια κριτηρια: faster booting = better machine. ;D

Ε μα φυσικά, τι θες και εσύ  ;D Σε λίγο θα μας πεις ότι προτιμάς και το Korg KRONOS από το... PA50  ;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου