Προς το περιεχόμενο

Mac mini ή Mac book για μίξη ήχου?

NEXT IN LINE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά ναι, αν το θέτεις έτσι συμφωνώ.

Βέβαια αν μου μιλάς για Cubase  ;D το DAW των πυρηνικών φυσικών  ;D και κολλάς στις έννοιες... latency και soundcard  ;D τότε, πάμε για ψάρεμα καλύτερα να μιλάμε για ψαροτούφεκα και στολές  ;D ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 284
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Βέβαια αν μου μιλάς για Cubase  ;D το DAW των πυρηνικών φυσικών

Σκέψου ότι για κάποιους (για μένα ας πούμε... :D) είναι. Δεν το χώνεψα από τη πρώτη φορά που το είδα. Και το logic δεν το καταλαβαίνω... :'(

και κολλάς στις έννοιες... latency και soundcard

εγώ δεν κολλάω...γιατί δεν τις ένοιωσα ποτέ. Δές όμως πόσα τέτοια θέματα ανοίγονται στο forum από άτομα που τώρα ξεκινάνε.

τότε, πάμε για ψάρεμα καλύτερα να μιλάμε για ψαροτούφεκα και στολές

είσαι πολύ σκληρός ;)...εγώ ας πούμε δεν θα έκανα ποτέ τη πλάκα μου...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Σκέψου ότι για κάποιους (για μένα ας πούμε... :D) είναι. Δεν το χώνεψα από τη πρώτη φορά που το είδα. Και το logic δεν το καταλαβαίνω... :'(

Οχι, γενικά μιλάω, μη με παρεξηγείς.

Αξιώμωτα:

Οι Mac είναι πιο όμορφοί, τα pc είναι πιο φθηνά……αλλά είναι λίγο φλωριά οι mac, ό,τι και να λέμε.  ;D ;D ;D ;D ;D

Πάει όμως μούρλια με το full extra loaded Tiguan που πήρα για να πηγαίνω το παιδί σχολειό

Ή με ένα baby blue pigal  ;D

Γιατί κάθε φορά σε ταινία όταν κάποιος ανοίγει ένα Mactop σκέφτομαι αυθόρμητα "ώπα και η διαφήμιση"; Δεν (μου) συμβαίνει όταν δείχνει ένα άλλο συμβατικό PCaptop.....

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Μα δεν είπα ότι είναι άσκημο...  ;D Απλά ο ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ  ;D και ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ σχεδιασμός του, δεν επιτρέπει ούτε τα ΒΑΣΙΚΑ για επαγγελματική χρήση, δηλαδή μεγάλη και κυρίως ΕΥΚΟΛΗ αναβάθμιση, κορυφαία ή έστω ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ θερμική συμπεριφορά, κλπ. Αν είναι ωραίο, να το βάλουμε για κάδρο και να δουλέψουμε με κάνα Mac Pro ;D ;D ;D

Για μένα είναι ευλογία το "κλειστό σύστημα"/"κλειστό software" όπου δεν μπορεί να "βάλει χέρι" ο κάθε...Μάστρο-Μήτσος που νομίζει ότι είναι ο...Steve Wozniak και να κάνει τις μεγαλειώδεις "αναβαθμίσεις" του...  ;D

Εξάλλου,ούτε προγραμματιστής είμαι,ούτε έχω την ψευδαίσθηση ότι γνωρίζω για να κρίνω το αν είναι "αηδιαστικός" ή "ερασιτεχνικός" ο σχεδιασμός τους.Κρίνω εκ του αποτελέσματος όμως,ότι εδώ και 5-6 χρόνια περίπου δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα με τα Apple (εκτός από το - όντως σοβαρό- πρόβλημα με την οθόνη στο iMac) και αυτό μου αρκεί.

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Οχι, γενικά μιλάω, μη με παρεξηγείς.

Δεν παρεξηγώ...απλά εξηγώ (γιατί κάποιοι είναι σαν και εμένα εδώ μέσα -δηλ με ελάχιστες τεχνικές γνώσεις-)...και έχω και πάμπολα έμπρακτα παραδείγματα ανεβασμένα εδώ μέσα ;)

Σκέψου ότι για κάποιους (για μένα ας πούμε... ) είναι. Δεν το χώνεψα από τη πρώτη φορά που το είδα. Και το logic δεν το καταλαβαίνω...

Λες και δεν ξερεις οτι το βασικο προβλημα των....παραγωγοηχοληπτων στην Ελλαδα ειναι οτι εχουν...κατεβασει...την Αρτα με τα Γιαννενα απο daw  & plug ins (ο καθενας εχει και απο 4-5 επαγγελματικα daw & περισσοτερα plug ins & απο τα Ocean Way Studios…) & οταν πανε (γιουργια στα κουλουρια) να τα ...τρεξουν στα λαπιτοπια που εχουν απο την τριτη δημοτικου...για να...ΜΑΘΟΥΝ να κανουν μιξεις ....κολλαει το συμπαν....

Και μετα φταιει το pc….  

;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Λες και δεν ξερεις οτι το βασικο προβλημα των....

Έχω συμφωνήσει άπειρες φορές μαζί σου, ότι το 90% (και βάλε) των μελών του forum δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από το...Garageband γι αυτά που κάνει. ;)

Για μένα είναι ευλογία το "κλειστό σύστημα"/"κλειστό software" ....

μωρέ εγώ το λέω εδώ και καιρό !!!!!! Παρότι είμαι προγραμματιστής...  :P :P :P :P

Όχι άλλα μινόρε...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου