lgbesios Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Το Asat παίζει να είναι από τα πιο under rated (και πιο όμορφα μπάσα). Ειδικά σε αυτό το χρώμα !!! rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Ειδικά σε αυτό το χρώμα !!! Χαίρομαι που ποτέ δεν θα τσακωθούμε για το ίδιο μπάσο. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Αλλά για το Gibson μιλάγαμε ;) Εγώ για Gibson δεν μιλάω ;D...... αν και διαολίζομαι καμιά φορά με κάτι σαν αυτό ας πούμε Τιιι... έχεις να πεις για το χρώμα ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ για Gibson δεν μιλάω ;D...... Μη λες τέτοια..... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Εκτός απ αυτό που παράθεσα, και είναι like a toy ως short scale και βάζοντας του ένα set flats θα σου χαρίσει πολλές καναπεδατες ώρες vintage ευχαρίστησης 8), τα άλλα δεν μου λένε κάτι ,...τώρα.... Gibson μπάσο ρε φίλε είναι δυνατόν ;D ;D ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BASSKILLER Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Aπλα σχεδιαστικα παντελως αδιαφορο ,τωρα απο ηχο δεν ξερω αλλα σε αυτα τα χρηματα εχεις και αλλες επιλογες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Κι εμένα mosrite μου θύμισε το σχήμα με την πρώτη και όντως το όνομα είναι άκυρο! Καμία σχέση με EB Πάντως η τιμή του δεν είναι κακή ρε παιδιά, 1190 ευρώ street price... Και όσο για τα gibson, ήμουν τυφλός και είδα το φως μου! Μετά την απόκτηση του Ripper δεν υπάρχει τίποτα που να το πλησιάζει! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Και όσο για τα gibson, ήμουν τυφλός και είδα το φως μου! Μετά την απόκτηση του Ripper δεν υπάρχει τίποτα που να το πλησιάζει! Aπό επιμελώς ηχογραφημένα sample που άκουσα τα ripper πολύ μου άρεσαν.Kαι τα RD που παρέθεσε ο όντιο μεταξύ άλλων πρέπει να χουν φανταστική ροκ χροιά...τα τελευταία επανακυκλοφόρησαν με του Novocelic to signature που θέλω σαν τρελός.Το thunderbird επίσης ακούγεται εκπληκτικό. Kανένα από τα 3 όμως all around συν ότι η τιμή τους πονάει ολίγο και από ότι διαβάζα όλα τα'χουν κιλάκια τους.Αισθητικά τα λατρεύω. *Τα ripper δεν κυκλοφορύν πια ε;Mόνο τα grabber ...right; Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Το ripper είχε βγει πριν μερικά χρόνια σε reissue που έκανε όσο μπορούσες να βρεις 3 vintage στο ebay ;D Από βάρος μια χαρά είναι http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2012 Και όσο για τα gibson, ήμουν τυφλός και είδα το φως μου! Μετά την απόκτηση του Ripper δεν υπάρχει τίποτα που να το πλησιάζει! Να πω την αλήθεια ηχητικά δεν είναι άσχημο ,αντιθέτως με πένα είναι super (μιλάω για το reissue με τον 6θέσιο ) όμως όταν το κρέμασα στις πλάτες έκατσε κάπως περίεργα, και είχε τα κιλάκια του (ελαφρύ δεν το λες ), βέβαια αν αυτό γινόταν πριν από 20 περίπου χρόνια όταν οι φαβορίτες ήταν μυτερές και το μαλλί κοκόρι θα είχα σχηματίσει εντελώς διαφορετική εικόνα . ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση