nikosgi Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2012 Ο Χατζιδἀκις συναντἀ τους Annihilator...:-) Ξέρω, ξέρω... είμαι φάλτσος...but who cares... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Ξέρω, ξέρω... είμαι φάλτσος...but who cares... ;D ;D ;D We! Η μπάντα παίζει καλά πάντως. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Η μπάντα παίζει καλά πάντως. ;) Συμφωνώ! Μου αρέσατε κι εμένα! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JPM Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 ...πολύ καλό!!! https://www.facebook.com/pages/Cometheband/144633899059121 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mentalvortex Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 η μπάντα γ#$%ει και δ*%#ει, "ανεβάστε" και το "ace of spades" να πάθουμε όλοι πλάκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση