Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 Ευτυχως παντως που το YouTube δεν ειναι σαν την tv, ετσι, διπλα στα βιντεο του τεραστιου Justin Bieber ( :-X) βλεπουμε και βιντεο καταπληκτικων μουσικων, οπως η Valentina Lisitsa. :) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 Δυστυχως ομως εχει παει ωδειο και της λειπει το feeling του αυτοδιδακτου 16χρονου κιθαριστα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω πολλούς αυτοδίδακτους 16χρονους κιθαρίστες να προσπαθούν - ούτε να θέλουν - να παίξουν Ραχμάνινοφ. Είμαι σίγουρος όμως ότι στο Gilmour ή στo Rory την έχουν άνετα κάποιοι 16χρονοι (σίγουρα περισσότεροι από τους πιανίστες που τελείωσαν ωδείο και την έχουν στο Ραχμάνινοφ)... ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 Έπαθα την πλάκα μου με την κυρία! Ειδικά στο κομμάτι του Rachmaninoff...respect. :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 Ειδικά στο κομμάτι του Rachmaninoff... Το συγκεκριμενο βιντεο εχει 6718 likes και....242 dislikes! ::) Καφροι... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 Το συγκεκριμενο βιντεο εχει 6718 likes και....242 dislikes! ::) Καφροι... Τι να πεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση