Στάθης Π. Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2012 Παντως κ σε εμενα εχει κανει τετοιου ειδους παραχωρηση το thomann:παρηγγειλα μια καρτα ηχου που ηταν προσφορα στα 270, αλλα λογω τραπεζας τα λεφτα δεν καταχωρηθηκαν αμεσα,επειτα απο λιγο καιρο η προσφορα σταματησε με την κανονικη τιμη της καρτας στα 340.Επικοινωνησα,αφου δεν ειχα κ εγω να χασω κατι, κατανοησαν το προβλημα(ειδαν κ την παραγγελια την περιοδο της προσφορας) και ενω η καρτα εκανε 340 μου την χρεωσαν 270... Επενδυουν και στην εμπιστοσυνη και εκτιμηση του πελατη και μπραβο τους.Γνωριζουν αλλωστε πως κατι τετοια περιστατικα περι αξιοπιστίας και "συμπεριφορας" συζητουνται αε forum σε ολη την ευρωπη και πραττουν αναλογως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Sg original θα λέγεται απ'ότι φαίνεται η αντικαταστάτρια της 61. Η μόνη διαφορά απ'ότι βλέπω είναι το tremolo.. http://www.sweetwater.com/store/detail/SGORHCLC-13/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 μα και ποσα μεγαλα μαγαζια στο εξωτερικο δεν εχουν εγγυηση best price? αν τους δειξεις οτι κατι που πουλανε υπαρχει αλλου με καλυτερη τιμη, σου την κανουν (στην ελλαδα μου χουν πει εκνευρισμενοι: παρτο απο εκει - οπως και εκανα ;)). πολλες φορες αυτο ισχυει και ΜΕΤΑ την αγορα, δηλαδη ενα μηνα μετα τους δειχνεις ενα site με καλυτερη τιμη και σου επιστρεφουν (η πιστωνουν - αναλογα την συμφωνια) την διαφορα. οσον αφορα την δυνατοτητα να επιστρεφεις κατι μεσα στον μηνα, μου χε τυχει πολλες φορες σε guitar center στην αμερικη να ειμαι αναποφασιστος για κατι, και ο πωλητης να μου προτεινει "παρτο δοκιμασε το και αν δε σου κανει το επιστρεφεις" (και μιλαμε για δεκα και χρονια πριν). δεν ειναι δηλαδη μια εκμεταλλευση απο μερους του πελατη, αλλα απλα ετσι δουλευουν εκει τα πραγματα. φυσικα, με τη νοοτροπια μας (και μιλαω και για τον πελατη βεβαια) και τον τροπο που δουλευουν ΕΔΩ τα πραγματα (ασφαλειες, μεγεθη μαγαζιων και αγορας κτλ) δεν ειναι κατι που θα γινοτανε ευκολα στην ελλαδα. και κατι τελευταιο που ισως δεν γνωριζουν αρκετοι που παραγγελνουν απο internet. οι τιμες που αναγραφονται σε site δεν ειναι απαραιτητα οι τελικες. ειδικα σε μικροτερα μαγαζια, με ενα μειλ ενδιαφεροντος για ενα προιν πολλες φορες πετυχαινεις μια παραπανω εκπτωση. παντως με ευχαριστηση βλεπω οτι την τελευταια διετια πολλα μαγαζια στην ελλαδα εχουν αρχισει να ειναι σε ολα σωστοι, καταλαβαινοντας φανταζομαι οτι ειναι καλυτερα να κινησεις κατι με μικροτερο ποσοστο κερδους απ το να μην κινησεις τιποτα. μονο κερδισμενοι βγαινουμε απο αυτο, και πωλητες και αγοραστες.. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 ...πολλες φορες αυτο ισχυει και ΜΕΤΑ την αγορα, δηλαδη ενα μηνα μετα τους δειχνεις ενα site με καλυτερη τιμη και σου επιστρεφουν την διαφορα. Αυτο το μαγαζι θα ηθελα να το δω, να αγορασω ενα synth και μετα απο ενα μηνα να τους πω οτι το βρηκα 100 ευρω πιο φτηνα αλλου, κι αυτοι να μου επιστρεψουν 100 ευρω.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 musicians friend http://www.musiciansfriend.com/pages/shopping-guarantee guitar center http://gc.guitarcenter.com/financing/30_30.cfm αυτοι σου επιστρεφουν και 10% παραπανω YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Κουφο.... 8) Στο Guitar Center το βλεπω, στο Mucisian's Friend που το λεει? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CarpeOmnious Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε HeathenMV, μιλήσαμε και στο θέμα που είχα ανοίξει για όλα τα μοντέλα SG, πράγματι η τιμή της στάνταρ στον thomann είναι ακόμα 899ευρώ. Απίστευτη τιμή και αρκετά δελεαστική. Τελικώς όμως επέλεξα να μην επενδύσω. Προτίμησα να κάνω Χριστούγεννα με λεφτά στη τσέπη (και την τζαζμαστερ αγγαλιά) και όχι άφραγκος ;) Αλλά εννοείτε ότι όποιος σκεφτόταν να πάρει την SG Standard, τώρα είναι η ώρα! Αφήστε τα specs και την '61 reissue, η κιθάρα είναι εκπληκτική, όποια και νάναι. Οι διαφορές των μοντέλων με άφησαν αδιάφορο τελικά. Θα επέλεγα την standard τελικά λόγω και μόνο των μαγνητών. Αυτά. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HeathenMV Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Έχουμε και τα χριστούγεννα ναι είναι κι αυτό. Σε βλέπω του χρόνου να πηγαίνεις για την καινούρια standard. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HeathenMV Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Παρήγγειλα σήμερα από Thomann, η πίστωση λειτούργησε κανονικά και προφανώς απ'ότι βλέπω στην παραγγελία μου υπάρχει πολιτική "price drop within 30 Days Money Back". Έχετε το υπόψη σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση