Προς το περιεχόμενο

It's Alright

Jazzjoker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 29
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Το σημαντικο παντως στα δικα μου αυτια και το κυριοτερο ισως ειναι οτι σε οτι και να σ εχω  ακουσει,ακομα κι οταν αυτοσχεδιαζεις,ακουω πρωτα τη μουσικη και οχι απλα εναν καλο κιθαριστα ο οποιος βγαινει πανω απ το κομματι.

Θελει μαστορια.

Σπουδαίο κομπλιμέντο Γιώργο και σ' ευχαριστώ. Αν το έχω πετύχει πάντως δεν είναι θέμα μαστοριάς αλλά συνειδητοποίησης ότι υπηρετώ κάτι που απλά είναι πολύ μεγαλύτερο από εμένα.

Όντως, φαντάζομαι αμα βάλεις στο 10 το fenderακι θα σ ακούσω από τη γερμανία..

Στο 10; Εδώ στο 7 το είχα βάλει μια φορά και μου έστειλαν συγχαρητήρια από το Ρέικγιαβικ. (εντάξει, φυσούσε και νοτιάς)

Έχει και Lindy το γλυκό;

Ναι έχει. Αν μου πεις και τι φορούσα την ώρα που το έγραφα σε παραδέχομαι δια παντός.  ;D

Τί ρυθμίσεις έχεις στο delay;

Το έχω μόνιμα στο tape mode μια και αυτή η ρύθμιση μου αρέσει περισσότερο απ' όλες. Κατά τ' άλλα tap tempo, λίγες επαναλήψεις και το level στις 9.

Σας ευχαριστώ όλους.

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι έχει. Αν μου πεις και τι φορούσα την ώρα που το έγραφα σε παραδέχομαι δια παντός.  ;D

Είπα ότι έχω έμπειρο αυτί, όχι ότι είμαι ο μάντης Έλενος. :D

InfluenSir!

Καλημέρα σας.

Ακούτε Xotic BB preamp και Digitech Hardwire DL-8.

Καλησπέρα σου. :D

Λάθος κάνεις, δεν ακούμε Xotic BB preamp και Digitech Hardwire DL-8, ακούμε Σπύρο, με παίξιμο καραμπινάτα προσωπικό, και ήχο τέτοιο, που με ότι και να παίξει πάλι Σπύρο θα ακούμε (δεν γλιτώνεις εύκολα από τον εαυτό σου ;D ;D).

δεν είναι θέμα μαστοριάς αλλά συνειδητοποίησης ότι υπηρετώ κάτι που απλά είναι πολύ μεγαλύτερο από εμένα.

Δεν είναι μεγαλύτερο, είναι απλά ένα κομμάτι του εαυτού σου, που δεν του είναι εύκολο να εκφραστεί με άλλους τρόπους, και όταν "πάρει το πάνω χέρι" μοιάζει τεράστιο, κατακλύζει τα πάντα.

Γιατί θέλει να μιλήσει (έχει να πει πολλά) όχι να αυτοϊκανοποιηθεί καπελώνοντας την όποια μουσική κουβέντα με μεγαλόσχημες εκφράσεις απλά για να κερδίσει αναγνώριση.

Γι' αυτό σου λέω, με ότι rig και να παίξεις, όταν αυτό το κομμάτι σου μιλάει, θα ακούμε την ίδια "προφορά" και "εκφορά λόγου", αναφέρομαι σε μουσικό λόγο βέβαια.

Για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό, και το σχόλιό μου....

Πολύ ωραίο παίξιμο και ήχος.

Αν μου πεις και τι φορούσα την ώρα που το έγραφα σε παραδέχομαι δια παντός.

Φόρμα. ;D ;D ;D

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

δεν γλιτώνεις εύκολα από τον εαυτό σου ;D ;D

Φτου ρε γαμώτο. Θα συνεχίσω να προσπαθώ πάντως.  ;D

Δεν είναι μεγαλύτερο, είναι απλά ένα κομμάτι του εαυτού σου, που δεν του είναι εύκολο να εκφραστεί με άλλους τρόπους, και όταν "πάρει το πάνω χέρι" μοιάζει τεράστιο, κατακλύζει τα πάντα.

Γιατί θέλει να μιλήσει (έχει να πει πολλά) όχι να αυτοϊκανοποιηθεί καπελώνοντας την όποια μουσική κουβέντα με μεγαλόσχημες εκφράσεις απλά για να κερδίσει αναγνώριση.

Είναι μεγάλη αυτή η συζήτηση. Θα το αναλύσουμε διεξοδικά κάποια στιγμή από κοντά.

Ευχαριστώ και πάλι, Πάνο και Στράτο.

Ενωμοτάρχης

λογω οτι δεν εχω γρηγορο ιντερνετ στο καραβι που δουλευω και ακου τα κοματια που γραφετε καπως αργα για να τα σχολιασω αφου αυτο το προλαβα να πω και εγω οτι ηταν απο ηχο και παιξιμο εξαιρετικο και το σολο με κραταγε σε εγρηγορση που ειναι λιγο δυσκολο στο συγκεκριμενο ειδος.πολυ γλυκο στο αυτι, μπραβο φιλε.more than alright

more than alright

Much more than that.....

Μπράβο ρε συ Σπύρο.

Κάνα δυο ψιλοενστάσεις, μάλλον πέφτουνε στο κενό.

Πάρα πολύ ωραία δουλειά.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Κώστα ξέρω τις ενστάσεις σου. Να 'σαι καλά.

Αγαπητέ gnd79, απ' ό,τι καταλαβαίνω είσαι επαγγελματίας ναυτικός. Τιμή μου που παρ' όλες τις αντίξοες συνθήκες, μπήκες στον κόπο να ακούσεις και να σχολιάσεις.

Ενωμοτάρχης

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου