Haris Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2012 Τα περί ήχου και παιξίματος ειπώθηκαν όλα και με βρίσκουν σύμφωνο. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αυτό το κομμάτι παρακαλάει να γίνει τραγούδι! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Αισθαντικο! Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Απο τα καλύτερα σου! (μπορεί και το καλύτερο) Πως και δεν το είχα ακούσει στην ώρα του?...μου διέφυγε. Να είναι καλά ο άλλος Σπύρος που το έκανε bump. Τόσο πολύ μου άρεσε που στη δεύτερη ακρόαση άνοιξα τον ενισχυτή και άρχισα να παίζω απο πάνω... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Τόσο πολύ μου άρεσε που στη δεύτερη ακρόαση άνοιξα τον ενισχυτή και άρχισα να παίζω απο πάνω... ;D Γύρω στις 03.00 το πρωί; Σε δάσος μένεις; :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Πως και δεν το είχα ακούσει στην ώρα του?...μου διέφυγε. Να είναι καλά ο άλλος Σπύρος που το έκανε bump. Εγώ και ο Χάρης που στο αναφέραμε ήμασταν εκτός ακουστικής σου κλίμακας ; Πάρε καλού κακού και μια ακουστική για σήμερα γιατί δεν ξέρω τις απεργιακές διαθέσεις της rhythm section. Γύρω στις 03.00 το πρωί; Σε δάσος μένεις; :D Ξέρω ότι δεν σε προλαβαίνουν οι εξελίξεις αλλά ο συνδυασμός (νομίζω ότι) λέγεται Hörlurar-ljudkort. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Χάρη, Σπύρο, Γιώργο, ευχαριστώ για την ακρόαση. Γιώργο, αφού σου άρεσε τόσο πολύ, να το τζαμάρουμε καμιά φορά. Αλλά σε λογικές ώρες. Εγώ κοιμάμαι νωρίς και ξυπνάω νωρίς. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αυτό το κομμάτι παρακαλάει να γίνει τραγούδι! Αυτό....και για αρκετά που έχεις ανεβάσει. Αλήθεια, γιατί δεν στρώνεις τον π@πό σου να κάτσεις να φτιάξεις μιά ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ κατάσταση? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Αλήθεια, γιατί δεν στρώνεις τον π@πό σου να κάτσεις να φτιάξεις μιά ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ κατάσταση? Δεν είναι θέμα στρωσίματος ποπού Ανέστη. ;D Άλλα κομμάτια γίνονται τραγούδια, άλλα όχι. Κάποια έχουν πιο ολοκληρωμένη ενορχήστρωση και πολλά takes, άλλα είναι έτσι όπως βγήκαν, τη στιγμή που βγήκαν με ένα μπάσο κι ένα τύμπανο (ή και χωρίς αυτά). Είναι καθαρά θέμα προσωπικής επιθυμίας και προοπτικής που βλέπω εγώ σε μια μουσική ιδέα και όχι βαρεμάρας. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ και ο Χάρης που στο αναφέραμε ήμασταν εκτός ακουστικής σου κλίμακας ; Ναί. Ξέρω ότι δεν σε προλαβαίνουν οι εξελίξεις αλλά ο συνδυασμός (νομίζω ότι) λέγεται Hörlurar-ljudkort. ;D Μωρέ ούτε Hörlurar, ούτε ljudkort. Άνοιξα ενισχυτή λέμε! Ξέρω ότι δεν σας προλαβαίνουν οι εξελίξεις αλλά υπάρχει συγκεκριμένο κουμπί που (νομίζω ότι) ρυθμίζει το ljudnivå. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Ξέρω ότι δεν σε προλαβαίνουν οι εξελίξεις αλλά ο συνδυασμός (νομίζω ότι) λέγεται Hörlurar-ljudkort. ;D Μωρέ ούτε Hörlurar, ούτε ljudkort.Ξέρω ότι δεν σας προλαβαίνουν οι εξελίξεις αλλά υπάρχει συγκεκριμένο κουμπί που (νομίζω ότι) ρυθμίζει το ljudnivå. ;D Πήξαμε στους Σουηδούς 'δω μέσα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση