zappa Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 http://mesaboogie.com/Product_Info/pedals/pedals-main.html Δεν ακούγονται και άσχημα ε; www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Εγώ πάντως άκουσα έναν εκπληκτικό ενισχυτή (transatlantic combo είναι;). Αμφιβάλω για το αν μπορεί να ακουστεί πετάλι άσχημα πάνω του. Από αυτή την άποψη, τα βίντεο είναι παραπλανητικά. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Φοβερά ακούγονται! Αν μάθουμε και τιμούλες, θα ξέρουμε αν παίζει να πάρουμε κανένα. Το Flux Drive μοιάζει να είναι ακριβώς αυτό που θέλω από drive αυτή τη στιγμή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Εγώ πάντως άκουσα έναν εκπληκτικό ενισχυτή (transatlantic combo είναι;). ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotirakos10 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Φοβερά ακούγονται! Αν μάθουμε και τιμούλες, θα ξέρουμε αν παίζει να πάρουμε κανένα. Το Flux Drive μοιάζει να είναι ακριβώς αυτό που θέλω από drive αυτή τη στιγμή! Θα συμφωνησω απολυτα,ειναι μαματο!!! Let 's Play Some F@cking Rock 'n Roll Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Εχει καντατίσει λιγο αστείο..το πως ονομαζουν τα πεταλια... :) δλδ...κοιταγα τα πεταλια ενα-ενα...Drive το πρωτο..Drive το δευτερο..drive..και παλι drive...τι σκατα!? 4 πεταλια drive σε mxr size?? βγαλτε ενα! δυο το πολυ!!! και κανα V-TWIN δεν λενε να ξανα-βγάλουν.. www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 εμένα πάντως όλα τα overdrive μου ακούγονται ίδια πλέον.. έχει γεμισει ο τόπος απο εκατομμύρια οβερντραιβ a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2012 Αυτές είναι οι τιμούλες στο Αμέρικα, για όποιον ενδιαφέρεται: http://www.humbuckermusic.com/nsearch.html?query=mesa+gain+pedal&searchsubmit=GO&vwcatalog=humbucker&.autodone=http%3A%2F%2Fwww.humbuckermusic.com%2Fmesa-throttle-box.html Τέλος, αν πωληθεί το delay μου, το Flux Drive το τσίμπησα! Και, όχι, όλα τα dirt-boxes δεν μου ακούγονται τα ίδια. Πρέπει να ομολογήσω ότι το Throttle Box είναι το μόνο που μου ακούστηκε... χάλια (ακόμα και μέσα από τον Trasnatlantic, μάγκες). Το TS-style μάλλον αδιάφορο, τα άλλα 2 πάρα πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2013 Το flux σκοτώνει! Το έχω στα χέρ...εεε... πόδια μου και είναι οτι πιο κοντά στο v twin χωρίς όμως να σου τρώει όλη την πεταλιέρα! ;D ;D 8) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση