Προς το περιεχόμενο

Νέα πετάλια από τη Boogie

zappa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πάντως άκουσα έναν εκπληκτικό ενισχυτή (transatlantic combo είναι;). Αμφιβάλω για το αν μπορεί να ακουστεί πετάλι άσχημα πάνω του.

Από αυτή την άποψη, τα βίντεο είναι παραπλανητικά.  ;D

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φοβερά ακούγονται! Αν μάθουμε και τιμούλες, θα ξέρουμε αν παίζει να πάρουμε κανένα. Το Flux Drive μοιάζει να είναι ακριβώς αυτό που θέλω από drive αυτή τη στιγμή!

Φοβερά ακούγονται! Αν μάθουμε και τιμούλες, θα ξέρουμε αν παίζει να πάρουμε κανένα. Το Flux Drive μοιάζει να είναι ακριβώς αυτό που θέλω από drive αυτή τη στιγμή!

Θα συμφωνησω απολυτα,ειναι μαματο!!!

Let 's Play Some F@cking

Rock 'n Roll

Εχει καντατίσει λιγο αστείο..το πως ονομαζουν τα πεταλια... :)

δλδ...κοιταγα τα πεταλια ενα-ενα...Drive το πρωτο..Drive το δευτερο..drive..και παλι drive...τι σκατα!? 4 πεταλια drive σε mxr size?? βγαλτε ενα! δυο το πολυ!!!

και κανα V-TWIN δεν λενε να ξανα-βγάλουν..

www.alexisgearstuff.com

www.youtube.com/alexisgearstuff

Αυτές είναι οι τιμούλες στο Αμέρικα, για όποιον ενδιαφέρεται:

http://www.humbuckermusic.com/nsearch.html?query=mesa+gain+pedal&searchsubmit=GO&vwcatalog=humbucker&.autodone=http%3A%2F%2Fwww.humbuckermusic.com%2Fmesa-throttle-box.html

Τέλος, αν πωληθεί το delay μου, το Flux Drive το τσίμπησα! Και, όχι, όλα τα dirt-boxes δεν μου ακούγονται τα ίδια.

Πρέπει να ομολογήσω ότι το Throttle Box είναι το μόνο που μου ακούστηκε... χάλια (ακόμα και μέσα από τον Trasnatlantic, μάγκες). Το TS-style μάλλον αδιάφορο, τα άλλα 2 πάρα πολύ καλά.

• 5 μήνες αργότερα...

Το flux σκοτώνει! Το έχω στα χέρ...εεε... πόδια μου και είναι οτι πιο κοντά στο v twin χωρίς όμως να σου τρώει όλη την πεταλιέρα!  ;D ;D 8) ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου