Προς το περιεχόμενο

Γιατί ωρέ μαγαζάτορα ξηγιέσαι έτσι;;;

kontras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φιλε μουσικε που στοχευεις στο live σε bar cafe κλπ Εχε υποψιν σου τα παρακατω:

Δεν υπάρχει κοινο να στηριξει live μη σκυλαδικου/λαικου/εντεχνου. Αναρωτηθειτε ποτε πηγατε σε live σε bar και δεν επαιζε γνωστος η εσεις.

Υπάρχει κανενα live αδικο με δικο του κόσμο ? (οχι για μουσικη Κιτρινα ποδηλατα ή μαλαμα)

Ο μαγαζάτορας (bar cafe) που εχει κοσμο, δεν ειχε καμια σκορδοκαιλα να σε φωναξει να κανεις live. Θα πουλαγε τα πετρελαια του - ε τα νομιμα αλκοολουχα ποτα εννοουσα - στην ωραια του πελατεια και θα ηταν κυριος. Δε θα αναγκαζοταν να βαζει κλαπατσιμπαλα να του θα φερουν τις παρεες τους για να τις αρμεξει.

Δεν εχει καμια απολυτως σημασια αν εισαι καλος η καλαμπορτζης για το ποσα χρηματα θα παρεις ή για το αν θα παρεις. Ολα ειναι θεμα προσφορας ζητησης και συμφωνιων. Οσο πιο μαγκας εισαι τοσο καλυτερο deal κανεις.Αν δε σου αρεσει το deal που σου προταθηκε μη το δεχεσαι.

Φυσικα το ειπα - ξειπα, "ελα μωρε τωρα, σιγα την αλλαγη" κλπ ειναι ενα τυπικο φαινομενο της Ελληνικης καθημερινοτητας και πραγματικα απορω γιατι καποιος εκπλησσεται.

Κυριοι που πηρατε καποτε την αποφαση να βιοποριστειτε απο τη μουσικη μην κλαιγεστε οτι σας κλεβουν το μεροκαματο οι διαφοροι χομπιστες, bedroom composers, DJ's, οι φορολογικη νομοθεσια, και το να τ'αλλο. Σε ολες τις δουλειες τα ιδια γινοονται πανω κατω. Στη ζουγκλα ζειτε δεν το εχετε καταλαβει ακομα ? Να γινετε πιο ανταγωνιστικοι στις υπηρεσιες που προσφερετε.

Ενας αμισθος εργαζομενος ειναι προτιμοτερος απο εναν εμισθο. Που ειναι το παραλογο? Αν μπορω να κανω τη δουλεια μου με DJ γιατι να πληρωσω ορχηστρα ?

Αφου οι καλμπορτζηδες θα μου φερουν πελατακια γιατι να ασχοληθω να βρω καλη μπαντα που θα ζηταει χρηματα μπροστα ?

Απλα τα πραγματα.

Καλωσηλθατε στο μπανανισταν.Μη ψαχνετε για ευνομουμενη πολιτεια και για συμφωνιες που τηρουνται. Εδω ειναι Βαλκανια. Εχομε ωραιο κλιμα, ωραια σουβλακια, ωραιες παραλιες, ωραια μπουζουκια. Μη τα θελετε ολα δικα σας

Υ.Γ. Απαραδεκτο να μην εχει τοποθετηθει ο Superfunk ακομα. Χρεωνεται στη διαχειρηση οτι δεν τον εχει φερει με το ζορι να μας πει τις αποψεις του

Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 142
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Moderator

τις προαλες ειχα παει σε μια ταβερνα και παραγγελνω μπιφτεκια σαλατες σαγανακια της παναγιας τα ματια γενικα ε και τελικα δεν μου αρεσαν και τοσο και εφυγα χωρις να πληρωσω. Ειναι δυνατον να θες να πληρωθεις ρε φιλε αμα δεν ξερεις να μαγειρευεις ? Πηγαινε σε καμια σχολη στο παρισι και ξαναλα  ;)

Μετά από σένα όμως μπήκε κάποιος άλλος,γούσταρε τα μπιφτέκια,τις σαλάτες,τα σαγανάκια και τα πάντα όλα και πλήρωσε.Έτσι είναι αυτά.Μπορείς να μαγειρέψεις πολύ καλά και χωρίς να έχεις πάει σε σχολή στο Παρίσι,αλλά κάνοντας ιδιαίτερα στη ''μαγειρική'' ;)

More is more. Yngwie Malmsteen

Εμένα με έμαθε ο Τέρυ να βράζω τις χορδές του μπάσσου και να τις σουρώνω με ξύδι πιάνεται?Α ναι παρακολουθώ και Μποτρίνη  ;D

Αστα Μπίλ ,φυλλάξου και μη πεις που γίνεται το λάιβ ,είναι ικανοί να σου στείλουν το ΣΔΟΕ και να πας συντροφιά με το ΓαΒγαλά στη ψειρού για χρέη  ;D ;D ;D

No one wants an alien

• Moderator

Εμένα με έμαθε ο Τέρυ να βράζω τις χορδές του μπάσσου και να τις σουρώνω με ξύδι πιάνεται?Α ναι παρακολουθώ και Μποτρίνη  ;D

Αστα Μπίλ ,φυλλάξου και μη πεις που γίνεται το λάιβ ,είναι ικανοί να σου στείλουν το ΣΔΟΕ και να πας συντροφιά με το ΓαΒγαλά στη ψειρού για χρέη  ;D ;D ;D

Καλό παιδί ο Λάκης,αλλά παρεξηγημένο,γι'αυτό τον φάγανε!!  ;D

• Moderator

Ήταν χομπύστας ,σα και σένα  ;D ;D ;D

Τον έφαγε το σύστημα κι αυτόν...Εννοείται πως όταν έχω την ακριβή ημερομηνία για το live θα το πω εδώ στο forum,δεν είχα σκοπό,αλλά θέλω πολύ να έρθει κάποιος που δεν του αρέσει το φαγητό αν δεν είναι μαγειρεμένο από περισπούδαστο σεφ!

Μα δεν διαφωνώ σχετικά με το τι θα έπρεπε να γίνει. Τα λες όλα πολύ καλά.

Τώρα, όμως, σήμερα, με το Νόμο που έχουμε, τι γίνεται; Πρέπει να συνεχίζουμε να βγάζουμε μεροκαματάκι (ένα από εδώ, ένα από εκεί μαζεύονται), χωρίς ασφάλιση και φοροδιαφεύγοντες;

(Kαταρχάς χαίρομαι που έχουμε μια εποικοδομητική συζήτηση)

1) Θα σου απαντήσω σε αυτό κάνοντας παράθεση το ποστ του thomshot που ακολουθεί:

Λες οτι εγω θα παρω τα ταδε λεφτα και δεν θα ξαναρθω παλι αυριο, και καθαριζεις και συ και το μαγαζι. Και απορω γιατι τα μαγαζια δεν καθοδηγουν τους μουσικους ουτως ωστε σε περιπτωση αναγκης να μην τους εκθεσουν. Αυτο που φανταζομαι παντως ειναι οτι ο καθ ενας τους εχει τις ακρες τους.

Η εφορια σε τετοια περιπτωση θα ελεγξει τα τραπεζια για αποδειξεις και δεν πρεπει να βρει κανενα ειδους χαρτακι εισοδου γιατι θεωρειται εισιτηριο και σφραγιζεται με διατρυτη σφραγιδα και ο φορος ειναι μεγαλος, σχεδον τα μισα.

Βεβαια η εφορια αν θα δει επαγγελματιες μουσικους θα ζητησει χαρτια κλπ

Αν δει παιδακια η ερασιτεχνες (καταλαβαινουν αυτοι μην τους θεωρεις κουτους) δεν ασχολουνται και φευγουν. Χαρη μας κανουν δηλαδη?? Οχι, δεν μπορουν να βρουνε ακρη. Με τι φορολογικο μητρωο να σε γραψουν και που να στο περασουν το προστιμο??

Τρεχα γυρευε και ****καρτερει δηλαδη.

Αυτό εμένα προσωπικά μου δείχνει ότι, για αυτό ευθύνεται ο ελεγκτικός μηχανισμός ο οποίος είτε δεν θεωρεί να βαράς την λα μινόρε μείζον οικονομικό έγκλημα (αν δεν έχεις κόψει είσοδο φυσικά), είτε ότι δεν είναι σε θέση να κάνει κάτι για αυτό, λόγω ανικανότητας του συνολικού κρατικού μηχανισμού. Ο thomshot χρησιμοποιεί την χαρακτηριστική φράση ''τρέχα γύρευε''. Αυτή η φράση, είναι αποτέλεσμα της πολυνομίας (που οδηγεί στην ανομία τελικά) και αυτή η πολυνομία (ή αλλιώς διαφθορά) είναι ακριβώς αυτό που παράχθηκε στη χώρα από υπερπληθείς πελατειακούς διορισμούς οι οποίοι πληρώνοται (σε σημαντικό βαθμό) με τους φόρους που οι πολίτες καταβάλλουν. Επομένως, πρόκειται για έναν φαύλο κύκλο της πολυνομίας=''τρέχα γύρευε''. Οπότε δεν μπορείς να με ρωτάς

Τώρα, όμως, σήμερα, με το Νόμο Πολυνομία που έχουμε, τι γίνεται;
, γιατί ο άλλος θα σου απαντήσει ''τρέχα γύρευε''.

2) Είσαι σίγουρος ότι επαγγελματίες μουσικοί δεν φοροδιαφεύγουν και το πρόβλημα είναι οι χομπίστες? Ότι δεν βγάζουν μεροκαματάκι που από εδώ και απο εκεί μαζεύεται, και δεν αποδίδεται? Αν σου πω ότι, πολλοί δουλεύουν κανονικότατα τον χειμώνα (χωρίς απόδειξη) και είναι γραμμένοι και στην Ανεργία ως εποχικοί υπάλληλοι που παίζουν μόνο το καλοκαίρι στα ξενοδοχεία? Ο χομπίστας με ένα live το τριμηνο φταίει?

Το κράτος τα παίρνει έμμεσα τα λεφτά του μην ανησυχείτε. Από το ποδήλατο που θα αγοράσει ο ερασιτέχνης που βαρά την λα μινόρε μέχρι και το γάλα που θα πάρει ο μεροκαματιάρης μουσικός για το παιδί του, το κράτος κρατάει το 23%. Και από τον άνεργο ακόμα, για ένα κουτί φασόλια θα πάρει 23%.Και βγαίνει πάντα κερδισμένο, καθώς δεν αναλαμβάνει το ρίσκο αυτού που πουλά το γάλα ή τα φασόλια το ποδήλατο. Ακολούθα το χρήμα να βρείς την αλήθεια....http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1632224

Αν θέλει το κράτος να παίρνει ακόμα περισσότερα, και όμως να αποδίδουν πραγματικά τα χρήματα του πολίτη στις υπηρεσίες που αυτό του παρέχει, ας σταματήσει το καθεστώς πολυνομίας(=διαφθοράς) -που όμως έρχεται σε αντίθεση με το πελατειακό κομματικό καθεστώς της σφραγίδας και της αργομισθίας- να το κάνει και να ζήσουμε και εμείς επιτέλους σε ένα κράτος ευνομίας....

@ OP

Φιλος..δεν με κουρασε η ιστορια σου..απλα στην Ελλαδα επιτελους πρεπει να αρχισουμε να βαζουμε τα μαγαζια λιγο σε ταξη..το να κουμανταρεις ενα μαγαζι ή μια επιχηρηση ειναι πολυ πιο ευκολο απο το να παιζεις οργανο..εχω κανει και τα δυο για αρκετο καιρο.

Οποτε την επομενη φορα...ειμαστε "ΑΥΤΟΙ"...θελουμε "ΤΟΣΑ"..(γιατι)..θα φερουμε "ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΞΟΠΛιΣΜΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΤΠ"...θα φερουμε μαλλον περιπου "Χ" αριθμο φιλων...και παιζουμε "ΓΑΜΩ"..

θα βοηθουσε αν κανατε κι αλλα live και είχατε το "standard" πακετακι..facebook..youtube..site..twitter..με αρκετα views..(οποτε τα κανεις ποστ και εκει..= τζαμπα διαφήμιση για το μαγαζι που δεν εχει κοσμο..)

...γιατι αρκετα σκατα φαγαμε απο τους μαγαζατορες.

μονο τοτε θα είσαι καλυμενος και εσυ και ο μαγαζατορας..

www.alexisgearstuff.com

www.youtube.com/alexisgearstuff

Για το νόμιμο του θεματος:

Μίλησα εχθές πολύ πρόχειρα με 2 φίλους που έχουν λογιστικό γραφείο και μου είπαν οτι πιθανόν να μπορεί να κόψει μια απόδειξη δαπάνης που κοβεται απο εργοδότες πρός ιδιώτες με όριο μέχρι 5000€ .

Δεν το ψάξανε εξονυχιστικά ούτε τίποτα. Το πρώτο πράγμα που τους ήρθε στο μυαλό όταν τους ρώτησα.Αν κάποιος έχει γνώσεις περι αυτού μπορεί να το κοιτάξει.

όχι πως πιστεύω οτί και να ζητήσεις κάτι τέτοιο απο μαγαζάτορα θα στο δώσει αλλα τουλάχιστον καλό είναι να βγαίνει κάτι απτό απο μια κουβέντα και όχι μονο "να λέμε καμιά μ..ια να περάσει η ώρα"  ;D

Υ.Γ. Απαραδεκτο να μην εχει τοποθετηθει ο Superfunk ακομα. Χρεωνεται στη διαχειρηση οτι δεν τον εχει φερει με το ζορι να μας πει τις αποψεις του

Μα τοποθετηθηκα παραπανω...

αντε επειδη μου το ζητησες ξανα-τοποθετουμαι..

When you have to shoot...Shoot! Don't talk

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου