Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2012 Τη χαζεύω τώρα στο Star. Είναι λίγο cheesy :P , αλλά καλογυρισμένη, και είμαι σίγουρος ότι ο σκηνοθέτης είναι μέλος του Noiz. ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2012 Είναι λίγο cheesy :P , αλλά καλογυρισμένη, και είμαι σίγουρος ότι ο σκηνοθέτης είναι μέλος του Noiz. ;D ;D ;D O LK; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2012 O LK; Μπα, ήταν πολύ cheesy λέμε, ακόμα και για εμένα. ;D ;D Φυσικά δεν ήταν και το "Citizen Kane" :P, αλλά μιάμιση ώρα κύλησε γρήγορα. Με θεατρική δομή (προφανώς λόγω low budget ;D) , γυρισμένο σχεδόν όλο σε ένα recording studio. Με έμφαση σε κοντινά πλάνα (π.χ. στους άσπρους κώνους του ΝS 10- αλλά θα μου πεις και τί άλλο να δείξεις 1 ώρα σε ένα control room , αν δεν κάνεις κοντινά- φετιχιστικά πλάνα ;D) . Η υπόθεση....για τρίτη δημοτικού.... ;D ;D ;D …έπαιζες και εσύ….ο "ειδικός βινυλιολόγος"….σε ένα Lof με καμία 10.000 δίσκους :P ;D ;D ;D….που τους έδωσε τον δίκσο «φάντασμα»…μόνο αυτός τον είχε…και άλλα τέτοια «χαζά»…. .....αλλά νταξ για ροή τηλεόρασης μιλάμε…μια χαρά ήταν. ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση