matawan Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 instant lo-fi junkie? οχι, AD9 delay και pignose It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα με όλα σας τα impro. Ιδιαίτερα ενθουσιάστηκα με όλους σας. Πάρτε απο εμένα μιας και δεν εχω χρονο να κανω κατι καλυτερο ενα straight πιανο free style του jingle bells και τις ευχές μου σε όλους σας για τις γιορτές. στα τελευταια μετρα εκανα και λιγο πιο impro φαση ωραιος,επισης man ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Foxxx, του χρονου θα το φτιάξουμε μαζι σε στυλ dubstep με το arturia. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 ωραίος ο matawan, αναλογικός και λαμπ-ιον-άτος! Υ.Γ.: Ελπίζω φέτος να προλάβω να ανεβάσω αυτό που έχω στο νου μου! άααααντε ντεεεεεε, περιμένουμε από πέρσι! :D φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Foxxx, του χρονου θα το φτιάξουμε μαζι σε στυλ dubstep με το arturia. DnB 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Με επιασε το κρισμασπιριτ, δυστυχως, παιρνω αντιβιωση για να το ξεπερασω, αλλα στο μεταξυ επαιξα αυτο που ειναι νομιζω το αγαπημενο μου της εποχης. οι αναφορες ειναι σαφεις. ευχαριστω. Εξαιρετικό -ως συνήθως... άααααντε ντεεεεεε, περιμένουμε από πέρσι! :D Το μουσικό θέμα έχει δουλευτεί κάτι τις και έχει ωριμάσει, χρόνος να γραφτεί αναζητείται. I will do my beast ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2013 Handel- Μεσσιας μερος 7ο Καλα Χριστουγεννα σε ολους handel_he_shall_purify_manosx.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2013 Handel- Μεσσιας μερος 7ο Καλα Χριστουγεννα σε ολους Μάνο πολύ με άρεσε! Μπράβο! :) Καλά Χριστούγεννα και σε σένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2013 καλες γιορτες ρε manosx !! Και εγω το γουσταρισα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2013 Καλές γιορτές παιδιά!!Να τις περάσετε με αυτούς που αγαπάτε και να τις χαρείτε!! *Χαζοχάζευα τις προάλλες και προέκυψε αυτό!* ;D ;D https://soundcloud.com/billtrantos/last-christmas-guitar-cover More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση