geodimitri Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ μέσα είμαι! Αυτά είναι ωραία πράματα. :) Πρέπει να βρούμε όμως πάνω σε τι θα τζαμάρουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Προτείνω ένα jamm σε διάφορα μουσικά στυλ και γούστα ενός γνωστού χριστουγεννιάτικου... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Προτείνω ένα jamm σε διάφορα μουσικά στυλ και γούστα ενός γνωστού χριστουγεννιάτικου... Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα! Ποιο προτείνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Ωραίο! Θα το τσεκάρω και θα επανέλθω αύριο. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stepar10 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2013 Κι εγω μέσα με την strat μου και τους CS 69 ζεσταμενους!! MUSIC IS MAGIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2013 Το άκουσα το κομμάτι και είναι πολύ ωραίο! Υπάρχει κάποιο backing που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να τζαμάρουμε από πάνω; Έτσι ώστε να έχουμε όλοι έναν μπούσουλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα με όλα σας τα impro. Ιδιαίτερα ενθουσιάστηκα με όλους σας. Πάρτε απο εμένα μιας και δεν εχω χρονο να κανω κατι καλυτερο ενα straight πιανο free style του jingle bells και τις ευχές μου σε όλους σας για τις γιορτές. στα τελευταια μετρα εκανα και λιγο πιο impro φαση Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 μολις συνειδητοποιησα οτι το thread ηταν περσινο, ποσο μ@#!$ας νιώθω θεέ μου. Δεν πειραζει. Απλα ειχα μπει στα clips να ακουσω τιποτα, και επεσα σε αυτο και.... καλα , περσυ που ήμουν. Τεσπα, το αφηνω τωρα αλλα ειμαι οργιο ρε ....... ελεος αλλη φορα θα κοιταω τις ημερομηνιες των ποστ. Ειναι και οι ωρες περασμενες απο την υπερενταση της μερας...... Πωπω Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 μολις συνειδητοποιησα οτι το thread ηταν περσινο, Ισα ισα, περσινό αλλα το αναστήσαμε! Πολύ καλο το jingle bells σου, ειδικά το τέλος που αποδομείς. Ψήνομαι κι εγώ για ένα τρίγωνα κάλαντα.. Θα επανέλθω. Πέρσι είχα διασκεδάσει πολύ με αφορμή αυτό το θέμα και έτσι το θυμήθηκα φέτος. Και το jam που λένε τα παιδιά παραπάνω είναι καλή ιδέα αλλα κάτι διαφορετικό απ τις επιμέρους διασκευές. Προτείνω αν θέλετε να ξεχωρίσουμε τα θέματα και να χούμε εδώ διασκευές και παραπέρα Xmas Jam. 8) φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση