Nestoras Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 Ελπίζω να μην το (ξανά) δει ο NESTORAS ;D ;D Το ξανάδα. :-X InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 Κάτι κι απο μένα με τις ευχές μου, αυτό έρχεται απο τις εποχές που αγωνιζόμουν να βρώ μιά θέση στις γιορτές των Χριστουγέννων... Το βρήκα σ'ένα 45 βινύλιο, το πείραξα λιγάκι και ιδού! Αν βρω χρόνο κι υπομονή μπορεί να το ποστάρω και με βιντεάκι στον σωλήνα... Ηχογραφήθηκε στα (πολύ) γρήγορα το 1994, παίζουν οι μουσικοί: Δημήτρης Γουμπερίτσης-μπάσο Χρήστος Κίλιας-τύμπανα Ηλίας Ζάικος-κιθάρες silent_night3.mp3 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 δεν θυμάμαι αν το ειχα ποστάρει σαν topic, αλλά έκανα ένα τραγουδάκι στο κλίμα των ημερών που έρχονται, με samples από τον γιο μου, που έπαιζε με διάφορα πραγματάκια πέρισυ, όντας πιο μικρούλης. δεν έχω πλέον το αρχείο wav, και αναγκαστικά παραθέτω το link του βίντεο. αν δεν πρέπει, το κατεβάζω αμέσως. Καλές Γιορτές σε Όλους με Υγεία. Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 Τα γελαδια μεσα. Ο ύμνος του πάο ηταν αυτός; :o Που κολλάει στα κάλαντα; ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 Ο ύμνος του πάο ηταν αυτός; :o Που κολλάει στα κάλαντα; ;D ;D Αφου ειμαστε παναθηναικοι.... Να σπρωξουμε και λιγο την ομαδα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 Το thread κλεινει με το βιντεο του spimav. Να κλειδωθει παρακαλω ;D (πριν προλάβει να ποστάρει και ο Νικόλας :P) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 (πριν προλάβει να ποστάρει και ο Νικόλας :P) γιατί;;; :'( Δεν έχω ένα μήνα στη διάθεσή μου; :P Spimaz: WOW! GAMATO! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 Ωραία πράγματα ρε μάγκες. Μπράβο. Διαφορετικά και ΠΟΛΥ πρωτότυπα. Νικόλα έχεις ένα μήνα. Μη σκιάζεσαι αγόρι μου. Χαλαρά. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george956 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2012 Τα παλια χρονια (μια φορα και ενα καιρο δηλαδη ;D) ειθισται στα μαγαζια που παιζαμε (πεστε τα σκυλαδικα η οπως αλλιως....), στις γιορτες (λιγο πριν και λιγο μετα) να ξεκιναμε παντα με τα καλαντα. Και επειδη το προγραμμα την ωρα του φαγητου το ειχα εγω, και επειδη οι μπουζουκτζηδες ηταν φιρμες και βγαινανε τις μεγαλες ωρες, ξεκινουσαμε καπως ετσι. Καλησπερα σας.... Τα γελαδια μεσα. Με τα λιγα και πενιχρα μεσα που διαθετω τελος παντων.... ;D ...το δικο μου χριστουγενιατικο, καμμια σχεση με του φιλου του Λακη. :) Ολα τα φραγκα φιλος ! ;D Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2012 Έλα κανα καινούργιο έχουμε; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση