marooned Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Ειπα να δοκιμασω και εγω. Καλες γιορτες και με υγεια. Noiz_Xmas_Impro.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 Wow! Τρομερό. Στην αρχή δεν το κατάλαβα αλλά μετά τη μέση το έπιασα το υπονοούμενο. ;) O Αη Βασίλης φορούσε μαύρα...:D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 Εεε δεν είναι impro αλλά τι να κάνουμε... Είναι τουλάχιστον Χριστουγεννιάτικο για τα καλά! ;) enjoy xmasvalse.mp3 Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 Νικόλα φανταστικό... Αυτά τα pizzicata είναι σαν το χιόνι που πέφτει... Αν του κάνεις και ένα βίντεο με χιονόπτωση θα γίνει χιτάρα στο youtube... edit: Το ξανακούω... Καταπληκτικό είναι. Θα ξαναγράψω το χριστουγεννιάτικο CD μου για το αυτοκίνητο και θα το περάσω μέσα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 Εεε δεν είναι impro αλλά τι να κάνουμε... Είναι τουλάχιστον Χριστουγεννιάτικο για τα καλά! ;) enjoy ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!! Μπράβο ρε μαέστρο. Τι είναι ; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 Εεε δεν είναι impro αλλά τι να κάνουμε... Είναι τουλάχιστον Χριστουγεννιάτικο για τα καλά! ;) enjoy Νικόλα μπράβο... Με έβαλες κατευθείαν σε Βιενέζικο mood 8) @Thomsot: Φίλος θες μια tele 8) και δεν το ξέρεις ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 Παρτε & μια "Αγια Νυχτα" απο εμενα.... ;D agia_nyxta.mp3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 Νικόλα μπράβο... Με έβαλες κατευθείαν σε Βιενέζικο mood 8) @Thomsot: Φίλος θες μια tele 8) και δεν το ξέρεις ;D Tele ειναι η καλη μου κιθαρα Τερυ. Καλα ρε με blade Θα παιζα, για τετοιον μ εχεις?? ;D Σου επισυναπτω φωτο το γιο μου το μεγαλο με την Ελιζαμπεθ (τελε μου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 Άψογος SF. Ωραίο take σε ένα classic... Και ωραίος ήχος στο solo. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 Καταπληκτικο το του Νικολα,σε μεγαλα κεφια ο SF-ωραια πληκτρα! Kανενα τρακ ομως δεν παει πισω,ολα οσα ακουσα ειναι πολυ ωραια. Συνεχατε να μας φτιαχνετε τη διαθεση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση