airheads Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 ένα βιντεάκι για το δεύτερο demo μας...η μουσική είναι "αμιξαριστι"..ακούω σχόλια ;D ; Airheads promo video zappin' is good.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 Εμένα μου άρεσε. Πολύ Maidenιά! ;) Βέβαια χωρίς λόγια μου φάνηκε λίγο μονότονο. Επίσης θέλει οπωσδήποτε μίξη παιδιά, να πάρουν όγκο οι κιθάρες, να τονιστεί η διφωνία και να ανεβεί η ένταση του κομματιού γενικά γιατί ακούγεται πολύ χαμηλά. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
airheads Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 Εμένα μου άρεσε. Πολύ Maidenιά! ;) Βέβαια χωρίς λόγια μου φάνηκε λίγο μονότονο. Επίσης θέλει οπωσδήποτε μίξη παιδιά, να πάρουν όγκο οι κιθάρες, να τονιστεί η διφωνία και να ανεβεί η ένταση του κομματιού γενικά γιατί ακούγεται πολύ χαμηλά. :) ευχαριστούμε πολλή!!είναι η εισαγωγή του demo και το μονο κομμάτι χωρίς φωνή...εννοείτε πως θα μιξαριστεί.. :D :D zappin' is good.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 Αν μη τι αλλο εχετε εμφανισιακο στυλ Για τα τις μουσικης επενδυσης του κακου αυτου βιντεο δεν θα σχολιασω μιας και απο το τελευταιο σου μηνυμα πιο πανω ειδα οτι εχετε καταλαβει οτι κανατε "πατατα" (εισαγωγικα ε ? για να μην παρεξηγηθουμε ;) ) Ερωτηση: Γιατι καποιος ενω ξερει οτι χρειαζεται δουλεια (ειτε ειναι βιντεο ειτε ειναι κομματι) το ανεβαζει στο γιουτουμπ ή οπουδηποτε αλλου ? ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα παρθουν αρνητικες κρητικες μονο και μονο γι'αυτο το λογο think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 ένα βιντεάκι για το δεύτερο demo μας...η μουσική είναι "αμιξαριστι"..ακούω σχόλια ;D ; Aυτό το αμιξαριστι είναι όπως λέμε απνευστί, αφθορί κλπ εις -ι; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 Το νεαρό της ηλικίας σας με κάνει να είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια, αλλά σε παρακαλώ, γράφε λίγο πιο σωστά τα ρημάδια τα Ελληνικά. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
airheads Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 αρχικά συμφωνώ ότι κάναμε λάθος να το ανεβάσουμε και ήταν αποτέλεσμα τις ανιπομονεσιας και τις βλακείας μας αλλα και δεν το ανεβάσαμε σαν κάτι σοβαρό αλλα σαν μια πολλή μικρή γεύση από το καινούργιου demo.όσον αφορά τις αρνητικές κριτικές εμάς μας αρέσουν γιατί μαθαίνουμε πολλά μέσα από αυτές και δεν τις φοβόμαστε.πάντως το ανέβασα μονο σαν ένα μικρό δείγμα και τιποτα άλλο..υπόσχομαι πολλά περισσότερα :-* *όσον αφορά τα ελληνικά νομίζω πως έχω ξανά αναφέρει ότι είμαι ανορθόγραφος και αυτό δεν διορθώνεται από την μια μέρα στην άλλη.. zappin' is good.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 *όσον αφορά τα ελληνικά νομίζω πως έχω ξανά αναφέρει ότι είμαι ανορθόγραφος και αυτό δεν διορθώνεται από την μια μέρα στην άλλη.. Η πλάκα είναι ότι δεν είσαι γενικώς ανορθόγραφος. Τα περισσότερα είναι σωστά. Αλλά εκεί που γράφεις και είναι όλα οκ, ξαφνικά πετάς π.χ. ένα "ανιπομονεσιας" ή "πολλή μικρή γεύση" και γίνεται κόλαση. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
airheads Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 Η πλάκα είναι ότι δεν είσαι γενικώς ανορθόγραφος. Τα περισσότερα είναι σωστά. Αλλά εκεί που γράφεις και είναι όλα οκ, ξαφνικά πετάς π.χ. ένα "ανιπομονεσιας" ή "πολλή μικρή γεύση" και γίνεται κόλαση. ;D εεεεεεεμμμ... ::) επειδή αυτές τις λέξεις δεν μου τις διαβάζει η σελίδα που μετατρέπω τα greeklish σε ελληνικά... :P zappin' is good.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση