backys Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Πριν δυο χρονια ειχα γνωρισει στην Κρητη (εξω απο τα Χανια) αυτο το τρελλο τυπακι. :) Luca Milani Φτιαχνει απιστευτες χειροποιητες ακουστικες κιθαρες και εχει και ενα ωραιο ''σκαλωμα'' με τα σκαφη swing. Απ'οτι βλεπω στο site του μετακομισε στην Ηγουμενιτσα. Τσεκαρε τoν !!! ;D www.lucamilani.net Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ign Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 ρε παιδιά τίποτα τηλέφωνα η διευθύνσεις για τους μάστορες Γιαπιτζόγλου και Παπάζογλου? κάποιος που να έχει γνώμη για τις κιθάρες enigma,αλλά από δική του εμπειρία?Ευχαριστώ. :) IΓNATIOΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξερω αν το ανεφερε κανεις πιο πανω (sorry που δεν ειδα...), αλλα στο Ζαχο υπαρχει μια Tele που ειναι φτιαγμενη απο το μηδεν, απο ..."κουτσουρο" (οχι ετοιμα parts) και παιζει εκπληκτικα. Δεν θυμαμαι το ονομα του κατασκευαστη, αλλα αν την δειτε (και την παιξετε...) θα μαθετε λεπτομερειες. ;) Εγω την ειχα δοκιμασει πριν λιγες μερες κι επαθα πλακιτσα, παρολο που το σεταρισμα της δεν μου "καθοταν". Πολυ ζωντανο οργανο! ...Ετυχε μηπως να την δοκιμασει κανεις αλλος? wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 H κιθαρα ειναι κατασκευασμενη απο τον Γιαννη Παβεζα. Ειναι καταπληκτικος κατασκευαστης, και η κιθαρα πολυ προσεγμενη. Συντομα ερχονται photos, review και clips. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Eτυχε να ακουσω κάποιον να παίζει την τέλε αυτή πριν απο λίγες μέρες που πέρασα απο Ζαχο.Θυμάμαι σχολιάζαν και άλλοι εκει (και ο Μαρκος) το κάπως σκληρό/δύσκολο set up της, αλλά αφου αυτά είναι τα γούστα του κατασκευαστή... Ο ήχος εννοείται τα έσπαγε.Πολύ resonant. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 εμενα το setup με ενθουσιασε παντως. Το μονο που με ξενισε ειναι το οτι φοραει περιεργα ταστα, αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα. Ειναι η πρωτη κιθαρα που επαιξα και πραγματικα, σπαρταρουσε. Ενηγουεη, ας μην κανω σποηλερ, μεσα στις επομενες 2 εβδομαδες, σας υποσχομαι review και πολυ eye candy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
guitarunner Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2015 Να τονισω και εγω με τη σειρα μου τα εξής: οχι απλα υπαρχουν καλοί έλληνες οργανοποιοι αλλα κατα τη γνώμη μου το πιθανότερο είναι να σου φτιάξουν μια κιθάρα τουλαχιστον επιπέδου custom shop.είχω παίξει με κιθάρες ΠΑΒΕΖΑ,ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ,ΓΙΑΠΙΤΖΟΓΛΟΥ,ΝΤΟΥΚΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ,ΤΑΜΠΑΚΗ.ΟΛΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ,ΟΛΕΣ ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΕΣ,ΟΛΕΣ ΦΤΙΙΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΩ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ.ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ STRAT.ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση