Προς το περιεχόμενο

Οταν ψαχνεις μια κιθαρα...

Kostas1601

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αλλα ο λόγος που μου έπιασε το μάτι(και το αυτί) η συγκεκριμένη είναι γιατι μου αρέσουν οι μαγνήτες που έχει πάνω

Που τους έπιασε το αυτί σου, εάν επιτρέπεται? Υoutube...?

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 29
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

δέν ξέρω ίσως είμαι υπερβολικός αλλα μου κακοφάνηκε πολύ που  δέν μπόρεσα να την βρώ πουθενά...Η οικονομική κατάσταση της χώρας φταίει για αυτό το φαινόμενο προφανώς....

Να ευχαριστεις το θεο που βρισκεις εστω και ΧΟΡΔΕΣ.....

Απο Γεναρη και αυτες...δυσκολα θα τις βρισκεις...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Να ευχαριστεις το θεο που βρισκεις εστω και ΧΟΡΔΕΣ.....

Απο Γεναρη και αυτες...δυσκολα θα τις βρισκεις...

Αρχικά, χρησιμοποιούνταν χορδές από έντερα αγελάδας, αργότερα νεύρα διάφορων ζώων

Εγώ στο Μαραθώνα δεν έχω πρόβλημα...δεν θα μείνει γάτα για γάτα ;) 8)

Που τους έπιασε το αυτί σου, εάν επιτρέπεται? Υoutube...?

Ναι...... :P Κοίταξε 100% αντιπροσοευτικο δέν έιναι το δείγμα, αλλα εντάξει έχουμε πια την τεχνολογία να μεταφέρουμε ήχο σε πολύ καλή ποιότητα μέσω του internet...οπότε...Την άκουσα απο πολλά βίντεο και μέσω διαφόρων ενισχυτών.. έχει αυτό το scoop στα μεσσαία και πολύ καθαρά μπάσα που μου άρεσε ιδιαίτερα...

@superfunk

χαχα.....Μακάρι να μπορούσα να σε διαψεύσω.... :/

Ναι...... :P Κοίταξε 100% αντιπροσοευτικο δέν έιναι το δείγμα, αλλα εντάξει έχουμε πια την τεχνολογία να μεταφέρουμε ήχο σε πολύ καλή ποιότητα μέσω του internet...οπότε...

...οπότε πρέπει να έχεις και τον ίδιο ενισχυτή...και αρκετά άλλα πράγματα...για να μην έχεις εκπλήξεις όταν μπεί στο σπίτι σου

...οπότε πρέπει να έχεις και τον ίδιο ενισχυτή...και αρκετά άλλα πράγματα...για να μην έχεις εκπλήξεις όταν μπεί στο σπίτι σου

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο δέν παραγγέλνεις κιθάρες χωρίς να τις δοκιμάσεις πρώτα!

Ναι......  Κοίταξε 100% αντιπροσοευτικο δέν έιναι το δείγμα, αλλα εντάξει έχουμε πια την τεχνολογία να μεταφέρουμε ήχο σε πολύ καλή ποιότητα μέσω του internet...οπότε...

οποτε μη ασχολεισαι...δεν ειναι δυνατον απο το you tube να καταλαβεις τον ηχο μιας κιθαρας...

στο μυαλο σου ειναι...βρες μια αλλη strat που να σε βολευει και θα εισαι μια χαρα...μαγνητες με scooped mids υπαρχουν ενα σωρο...

οποτε μη ασχολεισαι...δεν ειναι δυνατον απο το you tube να καταλαβεις τον ηχο μιας κιθαρας...

στο μυαλο σου ειναι...βρες μια αλλη strat που να σε βολευει και θα εισαι μια χαρα...μαγνητες με scooped mids υπαρχουν ενα σωρο...

χμμμ γενικά ποιό είναι το πίο ψαγμένο μαγαζί που μπορεί να έχει ποιοτικές κιθάρες?? Πού θα βρώ τις περισσότερες Αμερικάνικες Fender με λίγα λόγια?...

Ασε τις αμερικανικες και παρε μια roadworn ,χαλαρα η καλυτερη μη CS Strat που φτιαχνει η Fender,εχει και στις αγγελιες νομιζω για ενα κομματι ψωμι... ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου