zephyrous Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2012 Άλλο ένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ ωραίο και δυνατό κομμάτι παιδιά!!! Μπράβο! Μπορώ να πω ότι μου άρεσε περισσότερο από το πρώτο που ανέβασες φίλε Zephyrous. Highlight η κορώνα του τραγουδιστή... 8) Πολύ με άρεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2012 Μπραβο μαγκες. Παιχτουρες!! ;) Πολύ ωραίο το κομμάτι σας, μόνο που δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι παίζετε live. M' άρεσε και ο τραγουδιστής αλλά και η φωνητική γραμμή. Αυτο Νεστορα σου δειχνει απο live?? ;D Μαλλον πρεπει να τα ξερουν και αλλοι τα κολπα..... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ ωραίο και δυνατό κομμάτι παιδιά!!! Μπράβο! Μπορώ να πω ότι μου άρεσε περισσότερο από το πρώτο που ανέβασες φίλε Zephyrous. Highlight η κορώνα του τραγουδιστή... 8) Πολύ με άρεσε. Να 'σαι καλά μαν. Ελπίζουμε να έρθουν κι άλλα καλύτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση