Προς το περιεχόμενο

Poseidon

Lethe River

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άκουγα στο σωλήνα ,ένα απ τα τραγούδια σου ,το all about her  και κάτι μου θύμισε από Lutherblisseett ,μπορεί να κάνω και λάθος . Είσαι το ίδιο πρόσωπο?

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαχα θα γούσταρα να είμαι μερικώς, τώρα είδα τη φάση πάντως.

Όσον αφορά το requiem πάντως, είδα έναν τύπο που την αναβάθμισε από full σε light λόγω καλύτερων χαρακτηριστικών, καθώς τις 2 εκδόσεις τις έχουν διαφορετικές εταιρίες κ απ'οτι φαίνεται η μία δεν προσέχει και πολύ τη δικιά της  :-\

πάρα πολύ καλό.

Άκουσα και άλλα στο κανάλι σου και εξεπλάγην ευχάριστα που είσαι (και) κιθαρίστας (?)

Στη θέση σου θα είχα στείλει ήδη ένα κάρο spam στις εταιρείες που κάνουν video games.

Aυτό που δεν μου άρεσε και θα άλλαζα είναι οι εικόνες που βάζεις.

ΥΓ. Μας αρέσει ο Clint Mansell :)

Στη θέση σου θα είχα στείλει ήδη ένα κάρο spam στις εταιρείες που κάνουν video games.

+1

Άκουσα και το all about her, το οποίο και βρήκα εξαιρετικό όσον αφορά τα θέματα που περιέχει, όπως και τις διαδρομές μεταξύ των θεμάτων! Ήχοι τυμπάνων, ρυθμικών και απώλεια "καλού" και ογκώδους μπάσου είναι τα μόνα που μου απέσπασαν την προσοχή

πάρα πολύ καλό.

Άκουσα και άλλα στο κανάλι σου και εξεπλάγην ευχάριστα που είσαι (και) κιθαρίστας (?)

Aυτό που δεν μου άρεσε και θα άλλαζα είναι οι εικόνες που βάζεις.

ΥΓ. Μας αρέσει ο Clint Mansell :)

Spam. Λέτε; Σκέφτομαι μήπως μαζέψω 2-3 κομμάτια αντίστοιχα γιατί προς το παρόν ό,τι άλλο έχω γράψει δεν είναι δείγμα soundtrack-ικής(τουλάχιστον εμπορικά προσανατολισμένης) δουλειάς.

Πάντως ναι η κιθάρα είναι το βασικό μου όργανο, ή μάλλον ήταν πριν γίνει το laptop ;)

Και οι εικόνες(εκτός από την τελευταία που δεν είναι δικιά μου) είναι η μοναδική μου επαφή με την εικαστική τέχνη(fractals). Άν είχα κάτι πιο ταιριαστό για το κάθε κομμάτι ωραία θα ήταν  :-\

ΥΓ:yup

+1

Άκουσα και το all about her, το οποίο και βρήκα εξαιρετικό όσον αφορά τα θέματα που περιέχει, όπως και τις διαδρομές μεταξύ των θεμάτων! Ήχοι τυμπάνων, ρυθμικών και απώλεια "καλού" και ογκώδους μπάσου είναι τα μόνα που μου απέσπασαν την προσοχή

Ναί και γώ το ακούω και είναι κρίμα που έχει λάθη τα οποία μπορούσα να αποφύγω(πχ οι ψηλές συχνότητες είναι πολύ δυνατά).

Αλλά πλέον το βλέπω σαν tradeoff, δηλαδή ήταν ενα κομμάτι-συναισθηματικό ξέσπασμα(βλ τίτλο :P), το οποίο ξεκίνησε και τελείωσε το ίδιο βράδυ(υπο την επήρρεια ούζου ::)).

Αναρωτιέμαι αν την επόμενη ημέρα θα ασχολιόμουνα μαζί του τεχνικά... η γενικά.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου