Lethe River Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Ένα κομμάτι από τα πρώτα που γράφω σε αυτό το στίλ. http://soundcloud.com/lethe-river http://www.youtube.com/user/CyanIsLetheRiver Poseidon.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Moυ αρεσε Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Moυ αρεσε Κι εμένα, αν και όσο το άκουγα είχα μια έντονη παρόρμηση να εισβάλλω στην Πολωνία! :D Ίσως θα ήθελε κάπως καλύτερη ανάπτυξη. Νομίζω ότι βιάζεσαι λίγο να το κλιμακώσεις και μετά δεν έχει που αλλού να πάει. Ως μέρος ενός σάουντρακ όμως - π.χ. επικές μάχες στο Game of Thrones - θα λειτουργούσε άψογα. Ενδιαφέρουσα επιλογή μέτρου το 5/5/4. Από ότι άκουσα στο soundcloud κινείσαι με χαρακτηριστική άνεση σε διάφορα είδη. Μπράβο. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Θα μπορούσες ίσως να μας πεις ποιο πρόγραμμα χρησιμοποίησες; ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Moυ αρεσε Και εμένα...πώς έγραψες τις φωνές? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lethe River Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Στην Πολωνία;;ωχ μου φαίνεται το επόμενο κομμάτι θα είναι μπαλάντα να ηρεμήσουν τα πνεύματα :P Τελοσπάντων χαίρομαι που σας άρεσε, η μουσική(ορχήστρα) είναι σχεδόν αποκλειστικά υλοποιημένη με το symphobia 1, και η χορωδία από το requiem light(πρωην tonehammer νυν soundiron), τα οποία μετά από πολύ ψάξιμο(χωρίς να έχω άλλες αντίστοιχες βιβλιοθήκες) έχω καταλήξει οτι είναι αξεπέραστα. Προς το παρον. Βέβαια απέκτησα πολύ πρόσφατα το requiem και το κομμάτι αυτό ήταν κάτι σαν αναγκαστικό training γιατί παρόλο που είναι πολύ ρεαλιστικά τα samples, χρειαζεται και εμπειρία ωστε να ακουστεί το σύνολο σαν χορωδία. Και όλα αυτά στο ableton live με μανιώδη επεξεργασία για να ακουστούν σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lethe River Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Όσο για την πρώιμη κλιμάκωση, το είδα να συμβαίνει και αποφάσισα να το αφήσω γιατί σε αυτού του είδους τα κομμάτια η συνεχής ένταση επιδιώκεται. Αντιβαίνει βέβαια στη συνηθισμένη μου αντίληψη περι δομής αλλά είπα να το αφήσω να δω πως θα λειτουργήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 και η χορωδία από το requiem light(πρωην tonehammer νυν soundiron), τα οποία μετά από πολύ ψάξιμο(χωρίς να έχω άλλες αντίστοιχες βιβλιοθήκες) έχω καταλήξει οτι είναι αξεπέραστα. Προς το παρον. Όντως εντυπωσιακή.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Όντως εντυπωσιακή.... Συμφωνώ. Και είναι η light; Δηλαδή τι να φανταστείς στην full;.. ...πάμε για αγορά Marathon; Το κομμάτι δεν με πήγε σε κανένα ταξίδι, ήταν όμως αρμονικό και μελωδικό και άρτιο ηχητικά. Εύγε ειλικρινά! Μου άρεσε το κανάλι σου στο youtube. Δείχνει προσεγμένες και συναισθηματικές δουλειές! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Ως μέρος ενός σάουντρακ όμως - π.χ. επικές μάχες στο Game of Thrones - θα λειτουργούσε άψογα. +1 Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση