SONICSPOT Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2006 παιδια αυτο τον μηνα ειμαι στην στηλη homework μαζι με ενα κομματακι οποιος θελει τσεκαρει το λινκ thanks Panos 8) 8) 8) ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2006 οποιος θελει ψηφιζει και για το κομματι ... :? ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2006 οποιος θελει ψηφιζει και για το κομματι ... :? Του εριξα εναν θετικΟ ψηφΟ στο "καλο"...Ακουγεται ανετα σε club. ps: ρε συ' date='εγω δεν εχω ουτε το 1/10 των μηχανηματων σου..Ζηλευω..[img']http://ganjataz.com/smileys/01-grayball/images/oh-gb.gif[/img] feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jumerang Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2006 Πολύ καλό το κομμάτι, πολύ καλή δουλειά και μ'άρεσε πολύ κι η φωνή. Ποια είναι αυτή η Linnea? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasisk Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2006 Ωραιο το κομματακι σου αν και δεν ειμαι σε αυτο το ειδος dance μουσικης.. Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ! :D :) :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2006 thanks guys...η Linnea ειναι μια κοπελα επαγελματιας απο Δανια με συμβολαιο στην EMI και αρκετα γνωστη στην χωρα της αλλα και αγγλια - εχει κανει και το soundtrack σε ενα απο τα αγγλικα big brother αναμεσα σε αλλα...και παλι ευχαριστω για την ψηφο παιδια α και pastelius...αυτα που βλεπεις στην φοτο ειναι ενα μερος μονο χε χε...εχω φτασει στα 35 συνθ και σαμπλερς και συνεχιζω χε χε :lol: :lol: :lol: παντως τα μηχανηματα δεν λενε τιποτα το θεμα ειναι οι ιδεες...απλα κανεις καλιτερες παραγωγες και μπορεις να εχεις καλυτερα συμβολαια.. ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2006 και συγνωμη προς το νοιζ...δεν ηξερα οτι δεν πρεπει να πω το ονομα του περιοδικου... 8) ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2006 Ο Cos_dr σε συγχωρεί και σε συγχαίρει. Πολύ καλό, ωραίοι ήχοι, ωραία φωνή, ισορροπημένο σύνολο ηχητικά, όπως μου λένε και εμένα και έχπυν δίκιο θα μπορούσες να παίξεις με το χώρο περισσότερο, γενικώς τραβάνε τα multitap delay και τα crossfade, Και αν το έφτιαχνα εγώ θα πρόσθετα μια πιο πολύπλοκη εισαγωγή, με ίσως καποια ακόμα φωνητικά αντρικά η computerized για να κάνω αντίθεση και μετά θα συνέχιζα όπως εσύ, σίγουρα όμως χωρίς να σε φτάσω στο είδος γιατι δεν το κατέχω, είμαι μπαλαντόπ....στας :lol: Χωρίς να σημαίνει οτι δεν ακούω απο μικρός και κατα κόρον trance, acid, και break ,γενικότερα. Να πληθύνουν και άλλο τα μηχανήματα σου και να έχεις επιτυχίες!!! Στην μουσική............ και τον έρωτα (ασχετο) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2006 πραγματικα σε ευχαριστω παρα πολυ και να σου πω οτι και εγω παρατηρησα οτι θελει δουλεια αλλα το συγκεκριμενο ειναι αρκετα παλιο και τωρα ειμαι σε αλλα νερα πιο πολυ house κλπ αλλα οι παλιες αγαπες ειναι κατι αλλο ...thanks again και ελπιζω να κανουμε κατι ολοι μαζι απο εδω μεσα... :lol: :lol: :lol: ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση