ninja Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Μόλις αγόρασα το irig midi και κατέβασα τη free version του samble tank. Η ερώτησή μου είναι η εξής. Ενώ στην εφαρμογή του irig δίνει κανονικά σήμα το keyboard μου, όταν ανοίγω το samble tank δεν παίζει, δλδ δεν δίνει σήμα το controller μου. Παίζει μόνο από την οθόνη του iphone. Ξέρει κανένας γιατί συμβαίνει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2012 Midi κανάλι μήπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 Δυστυχώς δεν είναι αυτό. Midi channel 1 είναι στο Samble tank και το ίδιο στο controller μου..... Βασικά ανακαλύοτω ότι δεν παίζει σε καμία εφαρμοφή. Ούτε στο music studio ούτε στο morphwiz. Μ'ονο στο IrigMidi φαίνεται ότι δίνει σήμα(στην εφαρμογή εννοώ)...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση