Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 μέχρι και το μάστορα απ τη Γαλλία κουβαλήσανε καθότι δεν ήξερε κανείς πως να τις σιάξει ;D Και για δεν φωνάζατε εμένα να σας δείξω πως. ;D ;D Να κάνω και μία διόρθωση της απάντησης μου στο ερώτημα του Παναγιώτη. (I am sorry είχα να το λειτουργήσω τουλάχιστον 7 χρόνια και δεν θυμόμουν "τί και πώς" ;D) Έχει μόνο ένα tape counter, διότι "μετράει" μόνο το deck B, που είναι και το record deck. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2022 Νεκρανάσταση για καμένους. 10 χρόνια μετά.......ένας με ίδιες ανησυχίες με εμένα. Παρουσιάζει το νέο Marantz deck, το οποίο προστίθεται στη συλλογή με τα άλλα του παρόντος νήματος, που φάγαμε μερικές μέρες, " γιατί είναι όλα ίδια και ποιό αντιγράφουν σχεδιαστικά; ". Υ.Γ.......περίεργο συναίσθημα που είδα τον audiokosta να γράφει.... Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση