Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 ή με το mixer ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ΑΚΡΙΒΩΣ!!!! Δικέ μου...με πιάνεις!! ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Μυρίζει καμμένο ή ιδέα μου είναι; ;D ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Μυρίζει καμμένο ή ιδέα μου είναι; ;D ;D Καλά δεν πιστεύω να περίμενες το παρόν θρέντ , για να το διαπιστώσεις… ;D ;D ;D Πάντως η ανησυχία μου ισχύει…όπως επίσης και η ΣΚΑΣΙΛΑ μου… Ποιο είναι …μα ποιο είναι… Εξακολουθώ να το ψάχνω….έστειλά και μερικά e-mails…και αναμένω… ;D :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 ….έστειλά και μερικά e-mails…και αναμένω… ;D :D Τς, τς, ντροπή. Ψηφιακό μήνυμα; Δεν έχει την ανθρωπιά και την αμεσότητα ενός παραδοσιακού ταχυδρομικού περιστεριού, έστω ενός τηλέγραφου βρε αδερφέ, ενός βέλους με το μήνυμα σφραγισμένο σε βουλοκέρι. ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Καλά δεν πιστεύω να περίμενες το παρόν θρέντ , για να το διαπιστώσεις… ;D ;D ;D Πάντως η ανησυχία μου ισχύει…όπως επίσης και η ΣΚΑΣΙΛΑ μου… Ποιο είναι …μα ποιο είναι… Εξακολουθώ να το ψάχνω….έστειλά και μερικά e-mails…και αναμένω… ;D :D Ο Λακης στέλνει mail με το καινούργιο του μηχάνημα ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Ο Λακης στέλνει mail με το καινούργιο του μηχάνημα ;D ;D ;D ;D ταιριάζει με το δεξί κομοδίνο 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Καλά λες, θα ανάψω μια τσιγάρα …και θα στείλω το ερώτημα με φρυκτωρία. ;D ;D ;D Υ.Γ 1…..δεν χρειάζεται να ματσάρω όμως το Marlboro με τίποτα. Πάει με όλα, ωσαν την coca cola. :P Υ.Γ. 2 Ξέρει κανείς τον κωδικό....αν θυμάμαι καλά..."nakamichi" είναι δύο κυκλάκια καπνού, ένα ευθύ φύσημα...και δυο βηξίματα....τα οποία δεν τα βλέπουν βέβαια , αλλά είναι σαν τους διφθόγγους . :P ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 και θα στείλω το ερώτημα με φρυκτωρία. ;D ;D ;D Μπράβο ρε Λάκη και προσπαθούσα να θυμηθώ πως λέγεται αυτό. Τουλάχιστον λύθηκε μια απορία. :) Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Μπράβο ρε Λάκη και προσπαθούσα να θυμηθώ πως λέγεται αυτό. Τουλάχιστον λύθηκε μια απορία. Nakamichi λέγεται λέμε.... πώς φυσιέται δεν θυμούμαι :P ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2012 Αμάν με τα Nakamichi..... Υπάρχουν τόσα ωραία κασσετόφωνα statements που οι περισσότεροι αγνοούν και όλοι μιλάνε για τα Nakamichi Dragon. Ωραία, σπουδαία, μάλλον τα καλύτερα αλλά δεν είναι και τα μόνα. Υπάρχουν και τα Yamaha TC-800, Tandberg TCD3004, Pioneer CT-A1, Marantz SD-9020, Luxman K-8, Kenwood KX-2060, Hitachi D-900, Denon DR-M4, Technics RS-7500 αν θέλουμε να μιλάμε για τα παλιά μεγαθήρια. Ίσως βέβαια το να θυμάσαι το Dragon είναι πιο εύκολο από το να θυμάσαι ΥΑMARATEACSONY CTXMNBK-2327VNBX mkIMMCCCXXVII Εγώ, επειδή τεμπελιάζω για αναλογικές μανούρες θα προτιμούσα μια πρόσφατη υλοποίηση της TEAC (λίγο καλύτερη από αυτή που ήδη έχω) ή (ίσως ακόμα καλύτερα) την σειρά ES της Sony. ΚΑι κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξω και λαστιχάκια στο Teac μου μπας και ξαναδουλέψει.:-[. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση