Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2012 Παντως αν μου εβαζες το μαχαιρι στο λαιμο και μου ελεγες να διαλεξω μεταξυ αυτου και του original,θα διαλεγα το original. Σε όλα τα διλήμματα υπάρχει και μια τρίτη επιλογή. Να διαλέξεις το μαχαίρι.....και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί στο τέλος ο φέρων το μαχαίρι απλά να μπλοφάρει. ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2012 Σε όλα τα διλήμματα υπάρχει και μια τρίτη επιλογή. Να διαλέξεις το μαχαίρι.. Σουλιωτης εισαι? ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2012 Τα πολιτικά σχόλια εξατμίζονται. ;) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2012 Σουλιωτης εισαι? ;D Όχι, το χωριό μου βλέπει προς την Πίνδο. :P Απλά ξύπνησα "τσαμπουκαλεμένος"... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2012 Τελικά τα βαμένα κόκκινα μα.. νύχια είναι της Μαρίζας; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2012 Ενώ το original μου θυμίζει Αρλέτα, αυτό μου θύμισε γιαλαντζί Vaya con Dios. ;D Κανένα από τα δύο δεν μου κάνει κλικ. Ίσως είναι θέμα προσωρινής διάθεσης. ;) Πάω να το ακούσω και σε monitor. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2012 κοίτα να τα βρέξεις λίγο πρώτα. http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2012 Πάω να το ακούσω και σε monitor. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Εγώ πάλι λέω να πάω να το δω σε 72 ίντσες...καρέ- καρέ, για να απαντήσω επιτέλους και στο ερώτημα του Νέστορα :P ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2012 Εγώ πάλι λέω να πάω να το δω σε 72 ίντσες...καρέ- καρέ, για να απαντήσω επιτέλους και στο ερώτημα του Νέστορα :P ;D ;D ;D Οι ίντσες μου είναι κατειλημμένες από τις Αγγλομαμές τέτοια ώρα 8) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2012 Οι ίντσες μου είναι κατειλημμένες από τις Αγγλομαμές τέτοια ώρα 8) Είσαι εκλεκτικός...πάντα με την εγγύηση του BBC.. ;D ;D ;D Θα το έβλεπα και εγώ....αλλά λέω να ξυπηρετήσω το Νέστορα. ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση