papeas Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Μου άρεσε το κομμάτι, είχε μια πολύ χαρούμενη διάθεση. Όσο για τη φωνή της κοπέλας...εξαιρετική! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Το κομμάτι αν δεν κάνω λάθος είναι του Φοίβου Δεληβοριά σε περίπτωση παρανόησης! Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Αμέ! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 ενώ το είχα δει και παλιά το βίντεο και δε μου είχε κάνει κάποια ιδιαίτερη εντύπωση, σήμερα με ενθουσίασε και την έψαξα την κοπέλα... έχει φωνάρα, λέει ωραία τραγούδια και είναι και ατομάκι ;D papeas εχεις καμία σχέση? παραγωγός, συνεργαζόμενος μουσικός κτλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Ωραία φωνή, όμορφη κοπέλα, θεατρική στην ερμηνεία, αλλά... κανονικά η διασκευή θα έπρεπε να μετονομαστεί με κάποιο δημιουργικό εύρημα σε "Σουίνγκ του Ησαΐα" ή κάτι τέτοιο, γιατί ο ρυθμός της διασκευής δεν είναι πια μπόσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Αυτό που είδα και άκουσα μ' άρεσε για πολλούς λόγους. Απαριθμώ χωρίς αξιολογική σειρά. 1)Ωραίο τραγούδι. 2)Εξαιρετικός ήχος. 3)Καταπληκτικοί μουσικοί 4)Πολύ ωραία (βαμμένα) νύχια ποδιού του κοριτσιού (που άδει). 5)Ρετρό στυλάκι μουσικής - βίντεο. 6)Τρομερό κοριτσάκι (το κοριτσάκι -όχι το κορίτσι :D) 7)Τραγουδίστρια με γούστο στο τι θα πει και πως θα το πεί 8)Μ' άρεσε πολύ σαν παρουσία (αν και όχι εξωφρενικά όμορφη). ;) 9)Όσο για τη φωνή ιδιαίτερη, σωστή, αν είχε και λιγότερο μύτη -αλά Βοσκόπουλου - θα ήταν πολύ στα γούστα μου. Δεν ξέρω όμως αν με ποιό "νορμάλ" χροιά θα ήταν ξεχωριστή. Αυτά προς το παρόν. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 4)Πολύ ωραία (βαμμένα) νύχια ποδιού του κοριτσιού (που άδει). Και που ξέρεις ότι ήταν δικά της; ΉσΑν στο σούτινγκ; Μπορεί να ήταν body double. :P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 κανονικά η διασκευή θα έπρεπε να μετονομαστεί με κάποιο δημιουργικό εύρημα σε "Σουίνγκ του Ησαΐα" ή κάτι τέτοιο, γιατί ο ρυθμός της διασκευής δεν είναι πια μπόσα. σωστόοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Και που ξέρεις ότι ήταν δικά της; ΉσΑν στο σούτινγκ; Μπορεί να ήταν body double. :P Δεν μ' απασχολεί ποιας ήταν. Εγώ αυτά τα νύχια γουστάρω. 8) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση