spbbassman Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Σας παρακαλώ θα μπορούσατε επιγραμματικά να αναφερθείτε στις σπουδές-γνώσεις(πχ αυτοδίδακτοι) που έχετε και αν έχετε κάνει πάνω στο μπάσο ή σε κάποιο άλλο όργανο; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Δήλαδη θες να ξέρεις τι έχουμε (και αν έχουμε) σπουδάσει σε οποιοδήποτε; Παράξενο μου φαίνεται. γιατί; Αν έχω σπουδάσει πιάνο ή σύνθεση ή ντραμς πώς ακριβώς βοηθάει αυτό; Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Δήλαδη θες να ξέρεις τι έχουμε (και αν έχουμε) σπουδάσει σε οποιοδήποτε; Παράξενο μου φαίνεται. γιατί; Αν έχω σπουδάσει πιάνο ή σύνθεση ή ντραμς πώς ακριβώς βοηθάει αυτό; Εσύ γιατί θες να ξέρεις που ακριβώς βοηθάει αυτό?! 8) ;D Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Εσύ γιατί θες να ξέρεις που ακριβώς βοηθάει αυτό?! 8) ;D εεε... μη δώσω το βιογραφικό μου όπου και όπως νά'ναι! ;D ;D ;D Βασικά γιατί ανάλογα με το τι θέλει ο άνθρωπος μπορεί να πρέπει ή να μην πρέπει να ποστάρει κάνεις, ή μπορεί να πρέπει κανείς να ποστάρει με συγκερκιμένο τρόπο... Μου φάνηκε πολύ γενικό αυτό που ρώτησε και είπα να ρωτήσω για κάτι πιο συγκεκριμένο... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spbbassman Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 χαχαχα ωραία απάντηση notlarc.Έτσι κουβέντα να γίνετε,περισσότερο από περιέργεια.Παίζουν ρόλο νομίζω σε έναν μουσικό,αν θέλετε να λέγετε μουσικός οι γνώσεις.Έτσι δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spbbassman Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Νικόλα τι φοβάσαι μήπως σου κλέψω τις γνώσεις; :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Παίζουν ρόλο νομίζω σε έναν μουσικό,αν θέλετε να λέγετε μουσικός οι γνώσεις.Έτσι δεν είναι; Παίζουν τόσο ρόλο... όσο και η ορθογραφία... Ετσι δεν είναι; ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spbbassman Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Που έκανα λάθος πάλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Στη λέξη λέγετε. Είναι τρίτο ενικό οπότε η κατάληξη γράφεται με -αι. ;) χαχαχα ωραία απάντηση notlarc.Έτσι κουβέντα να γίνετε,περισσότερο από περιέργεια.Παίζουν ρόλο νομίζω σε έναν μουσικό,αν θέλει να λέγεται μουσικός οι γνώσεις.Έτσι δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Και τη λέξη γίνεται...και ο Θεός βοηθός! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση