Προς το περιεχόμενο

Live με midi keyboard , laptop και reason ...

Jetsam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα και από μενα παιδες !!!! Διαβασα αρκετα για αυτό το θεμα οποτε σορρυ αν κουρασω και γω … Η κατασταση εχει ως εξης ! Ειμαι πιανιστας και τα τελευταια 2 χρονια παιζω πληκτρα σε μια μπαντα … Ποτε δεν ειχα επαφη με synth η κατι άλλο . Για λογους οικονομιας παιζω με μια m audio fast track pro , ένα laptop i5 και ένα αρχαιο midi keyboard της roland το οποιο αυτή τη βδομαδα θα δωσει τη θεση του σε ένα m audio oxygen 88 … Στο laptop παιζω μονο με  to reason .

To οποιο λειτουργικα μου χει λυσει τα χερια καθοτι εχω φορτωμενα σε ένα reason  50 κομματια κοινως 50 ηχους τους οποιου διαλεγω από την σελιδα του sequencer του reason . Αλλαζω ηχους ακαριαια εχω σπλιταρισμενα κλαβιε σε καποια κομματια γενικα δουλευει αψογα ποτε δεν εχει κολλησει ποτε δεν εχει κανει κιχ ! Εχω ένα μικρο προβλημα όμως …Δεν μου αρεσουν καθολου οι ηχοι που εχει … θεωρω πως είναι σκληροι !!!  Θελω λοιπον να δω κατι άλλο αλλα δεν εχω ιδεα … Κυριως χρησιμοποιω piano , organs , strings , pads και ελαχιστα leads …. Οποιος ξερει , ότι ξερει θα μου φανει χρησιμο … Θελω αυτους τους ηχους και αυτό που κυριως με απασχολει είναι να μπορω να αλλαζω ηχους αμεσα !

ευχαριστω εκ των προτερων μαγκες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν software με ήχους διαστημόπλοια, ψιψιψίνια και κοκοψόψαρα, αλλά τη σταθερότητα του Reason πολύ δύσκολα θα τη βρεις. Αφού μάλιστα έχεις βρει και πατέντες για την αμεσότητα στις αλλαγές, για μένα καλύτερα να ψαχτείς με expansions του προγράμματαος, τα γνωστά refills.

• Guru

Αφού μάλιστα έχεις βρει και πατέντες για την αμεσότητα στις αλλαγές, για μένα καλύτερα να ψαχτείς με expansions του προγράμματαος, τα γνωστά refills.

+1

+1

thanks κυριοι για τις απαντησεις !!!

το θεμα ειναι οτι ΟΚ με βολευει το reason παιζω ανετα και αλλαζω ηχους κ κανω πραγματα κ τα λοιπα ... αλλα οσα refills και να κατεβασω (που εχω κατεβασει μαλλον οτι υπαρχει) ενα καλο organ ας πουμε δεν εχω βρει ...ολα ειναι "ψευτικα"...

Το εχεις δοκιμασει το electromechanical?Οχι οτι εχει τα organ που θα ηθελες,αλλα τα hammond ακουγονται ωραια κ κανα 2 αλλα old school.Σκεψου κιολας οτι τα organs προκειται να τα παιξεις απο sampler κ οχι απο καποιο vst με module αποκλειστικα για organ,οποτε δυσκολο να εχεις αποτελεσμα που αγγιζει την τελειοτητα που λεει κ ο Τοκος...Βεβαια πλεον με τα rack extensions ολα τα περιμενουμε απο την propellerhead...δεν αποκλειεται να σκασει καποιο αντιστοιχο radical pianos για organs...κριμα που εχω μεινει ακομα στο 5!

Επισης να ξερεις μπορει το reason να χρησιμοποιηθει και σε συνδυασμο με αλλο daw(ableton,cubase,sonar...) ,μεσω rewire ,πατεντα της propelerhead,οποτε αν θες λειτουργεις το b3 της ΝΙ.Προσωπικα χρησιμοποιω Ableton + Reason οταν θελω rewire.Το κυριως sequencer θα ειναι το daw σου και το reason θα το χρησιμοποιεις ως vst μεσα απο καναλι του κυριως daw.Τα sequencer κ του 2ου προργαμματος(slave,το reason δλαδη) συγχρονιζεται με του 1ου(master)κ ετσι ακομπας μονο το master sequencer.Πολυ βολικο αλλα θελει δυνατο μηχανημα

θενκς φιλος !!!!

εβαλα να κατεβαζω το ElectroMechanical να δω τι παιζει ... δεν το ειχα αυτο το rfl

οσο για τa radical pianos k radical keys νομιζω πως παιζουνε μονο για το τελευταιο reason to οποιο by the way δεν παιζει πουθενα στον κοσμο ..... εννοω να το βρεις εκτος κ αν το αγορασεις ...

θα βαλω το ableton να κανω το πειραματακι που μ πες

ευχαριστω κ παλι  ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου