kkmspm Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 εχει φιλος αυτη την κιθαρα: http://www.chorder.com/electric-guitars/gibson/les-paul-studio-faded-2801/ την οποια πηγε να καθαρισει με ενα ματζουνι (το οποιο εγραφε οτι κανει για ολα τα ξυλα εκτος maple) και εφυγε το βερνικι.... Ηθελε ούτως η αλλως καιρο να την βαψει αλλα το ειχε παγωσει γιατι εχει καπακι μαονι αυτο το μοντελο (θεοβαρη κιθαρα) οποτε δεν μπορει να εφαρμωστει καποιο φωτεινο transparent χρωμα.... Τωρα μιας και την εκανε ψιλο χαλια με το καθαριστικο αποφασισε να την παει για βαφη αλλα μιας και η συγκεκριμενη κιθαρα δεν εχει maple καπακι και ο φιλοςδεν θελει τοσο σκουρο transparent λεει να την βαψει με κανα περλοειδες χρωμα.... η ερωτηση μου ειναι η εξης...αυτα τα χρωματα τα περλε δεν ειναι αυτοκινηταδικα? ποιος ειναι ο καταλληλος μαστορας για αυτα τα χρωματα? ξερουμε καποιον που μπορει να μας κανει αυτη τη δουλεια? www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 www.jokerguitars.gr Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 www.jokerguitars.gr +1000000000000 https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 ειχαμε παει παλια στον κωστα και μας ειχε πει οτι δεν μπορει να βγαλει χρωματα στο μαονι οποτε και παγωσε το πραμα...εισαι σιγουρος οτι δεν κανει μονο νιτρο? λογικα τα χρωματα που θελει ο φιλος δεν γινονται με νιτρο γι' αυτο ρωταω.... + το οτι θελει και κανα 350αρι για τη βαφη καποτε ειχα διαβασει για ενα βαφια(φαρναντζη?) στην αγια παρασκευη που ηταν οικονομικος και μανουλα σε τετοια χρωματα....ξερει καποιος κατι? www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 εχει φιλος αυτη την κιθαρα: http://www.chorder.com/electric-guitars/gibson/les-paul-studio-faded-2801/ Πές του φίλου σου να ξεχάσει τα περλέ και τις βλακείες. Πήγαινε στο Κώστα να στη συνεφέρει και απλά να τη περάσει ένα νίτρο, να γίνει πραγματική Gibson. εισαι σιγουρος οτι δεν κανει μονο νιτρο Μου έχει βάψει όλες μου τις κιθάρες...και καμμία δεν είναι νίτρο. λογικα τα χρωματα που θελει ο φιλος δεν γινονται με νιτρο γι' αυτο ρωταω.... Gibson χωρίς νίτρο, δεν νοείται στις γραφές ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Πές του φίλου σου να ξεχάσει τα περλέ και τις βλακείες. Πήγαινε στο Κώστα να στη συνεφέρει και απλά να τη περάσει ένα νίτρο, να γίνει πραγματική Gibson. Μου έχει βάψει όλες μου τις κιθάρες...και καμμία δεν είναι νίτρο. Gibson χωρίς νίτρο, δεν νοείται στις γραφές ;D τωρα εμενα γιατι δε μαρεσει το νιτρο? ::) θεωρώ απαραδεκτο το οτι χαλαει τοσο γρηγορα....ποιος ο λογος να βαλεις νιτρο αν δεν προσφερει κατι παραπανω απο "παραδοση" στο οργανο? βεβαια μπορει να λεω και βλακιες οποτε θα ηθελα μια ποιο επεξηγηματικη και τεκμηριωμενη αποψη αν ειναι ευκολο! www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 ποιος ο λογος να βαλεις νιτρο αν δεν προσφερει κατι παραπανω απο "παραδοση" στο οργανο? Γιατί ΜΟΝΟ αυτό έχει μείνει πιά σε κάποια όργανα ;) θεωρώ απαραδεκτο το οτι χαλαει τοσο γρηγορα Σωστά...ούτε 20-30 χρόνια δεν κρατάει ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HeathenMV Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Κάνε μια ερώτηση εδώ: http://39customguitars.gr/ αρκετά οικονομικός ειδικά σε ματ φινίρισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Σωστά...ούτε 20-30 χρόνια δεν κρατάει ;D ειχα την εντυπωση οτι θαμπωνει μεσα σε ενα χρονο και μετα απο την 3ετια οτι αρχιζει και κολλαει σαν τσιχλα.....οχι? τελος με νιτρο μπορει να βαλει περλε-μεταλικα χρωματα? (δεν θελει να βαλει ενα απλο ασπρο) www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
epikouris Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Φίλε kkmspm, χωρίς υπερβολές, ο Κώστας ο Κακανιάρης είναι το Α και το Ω σε ότι αφορά το βάψιμο μουσικών οργάνων. Σ' αυτό εύκολα θα συνηγορήσουν πολλά παιδιά από το forum που τον γνωρίζουν και προσωπικά αλλά κυρίως γνωρίζουν την ασυναγώνιστη δουλειά του. Μία βόλτα από το χώρο του και μία κουβέντα μαζί του νομίζω θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Έχω προσωπική εμπειρία από μία σχεδόν κατεστραμμένη κιθάρα που είχα που ο Κώστα τη ζωντάνεψε και τώρα είναι καλύτερη και από τότε που κατασκευάστηκε. Κάνε έναν κόπο και δεν θα χάσεις. ΥΓ: Ούτε εγώ ούτε και ο Marathon είμαστε συνεταίροι του Κώστα (προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης). I was baptized in Muddy Waters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση