ReCoC Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2006 Επειδή έχω θέσει το ίδιο ερώτημα σε 3 διαφορετικά Forum, τα αποτελέσματα είναι ως εξής: Νοιζ: όλοι υπέρ του stingray και κατά του bongo ¶λλο ελληνικό forum: Όλοι υπερ του bongo χωρις αρνητικά σχόλια για το SR Ξένο forum: Υπέρ και των δυό χωρίς αρνητικά σχόλια για κανένα απο τα δύο (εκτός απο την εμφάνιση του bongo :) ) Όπως καταλάβατε εχω μπερδευτεί παραπάνω απο ότι πριν ρωτήσω! 8O :roll: Οπότε θέλω να ζητήσω 2 πράγματα απο εσάς: 1ον: Σε όποιον δεν άρεσε το bongo να γράψει μια λίστα ΓΙΑΤΙ δεν του άρεσε. 2ον: Υπάρχει κάποιος βόρειος (κατα προτιμηση θεσσαλονικιός) που να το έχει και να μπορεί να συναντηθούμε και να το δοκιμάσω για να έχω και προσωπική άποψη. Αυτά. Ευχαριστώ Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chickittypok Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 βρε αδερφε, εχεις παρει 97665685386 γνωμες μεχρι τωρα απο 3 forum! ποσες γνωμες θες ακομα?!!! συμβιβασου με τη δικια σου! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maidenas Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 Η απάντηση στο πρόβλημά σου, ReCoC, είναι απλή...γιατί να προτιμήσεις ένα νεο και αδοκίμαστο όργανο απέναντι στο industry standard? Γιατί να προτιμήσεις ένα έκτρωμα του σύγχρονου design απέναντι σε ένα όργανο σχεδιασμένο και ολοκληρωμένο από τον άνθρωπο που επιρέασε με τον τρόπο του ολόκληρη τη συγχρονη μουσική? Γιατί να προτιμήσεις έναν σύγχρονο και αμφιβόλου ταυτότητας ήχο απέναντι στον πλέον αναγνωρίσιμο (μαζί με το Precision) ήχο μπάσου στον πλανήτη? Γιατί να χαλάσεις 500+ ευρώ παραπάνω για ένα όργανο που δεν γνωρίζεις και που λογικά δεν έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις, τη στιγμή που έχεις δοκιμάσει το άλλο και σου κάνει? Πάρε το StingRay, πάρε και ένα SansAmp, "κάρφωσέ" το στην κονσόλα ή στην κάρτα ήχου και άσε τους άλλους να ψάχνονται με knobs και μαγνήτες, μπας και καταφέρουν να πετύχουν έστω και λίγο από τον ήχο σου... If you can't do it with StingRay, maybe the problem isn't the bass..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maidenas Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 Για να πώ την αλήθεια είχα καταλήξει στο bongo για 3 κυρίως λόγους:-Έχει 24 τάστα (Τα έχω συνηθίσει και δε θέλω να το γυρίσω σε 22) -Έχει 2 humbackers και 4 EQ -Απο συζητήσεις στο internet διάβασα οτι έχει μεγαλύτερη ευεληξία στον ήχο. Από προσωπική εμπειρία, δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις τη διαφορά από τα 24 στα 22 τάστα, εκτός και εαν είσαι ο Wooten ή κάποιος ανάλογος...το StingRay είναι όντως πιο δυσκολόπαιχτο, τα λάθη ακούγονται πιο ευκολα, αλλά επίσης εαν παίζεις καλά, το όργανο θα αναδείξει το παίξιμό σου...ο ένας humbucker που διαθέτει το StingRay φτάνει και περισσεύει για να φτιάξεις ήχο που να κολλάει παντού, με μια μικρή βέβαια έφεση στα funk/rock/punk, ειδικά στο πρώτο το μπάσο απλά δεν..."παίζεται"...οπότε το θέμα μεγαλύτερης ευελιξίας στον ήχο πάει περίπατο...προσωπικά, εαν θέλω μοντέρνο ήχο, βάζω τον μαγνήτη στη κάτω θέση (παράλληλα) και κόβω λίγο πρίμα και μεσαία...θέλω πιο vintage ήχο, βάζω τον μαγνήτη στην πάνω θέση (σειριακά) και δίνω πρίμα και μεσαία...99,99% των περιπτώσεων ο ήχος που βγαίνει σε καλύπτει απόλυτα... If you can't do it with StingRay, maybe the problem isn't the bass..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 Αντί να τρώς την ώρα σου στα φόρουμ και να μπερδεύεσε περισσότερο γιατί δεν πας μια βόλτα από τον Ζοζέφ να τα δοκιμάσεις και τα δύο και να δεις κι εσύ πόσο κουπί είναι το Bongo... http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 Αντί να τρώς την ώρα σου στα φόρουμ και να μπερδεύεσε περισσότερο γιατί δεν πας μια βόλτα από τον Ζοζέφ να τα δοκιμάσεις και τα δύο και να δεις κι εσύ πόσο κουπί είναι το Bongo... :)) πήγα πριν θέσω το ερώτημα. Δυστυχώς είχε μόνο το stingray (το οποίο και μου άρεσε). Για το bongo είπε μόνο κατόπιν παραγγελείας. Αλλιώς δε θα σας έπριζα! :wink: Για αυτό ρωτάω αν το έχει κανένας ωστε να το δοκιμάσω. Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NickNT Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Ok, γίνεται light και off- topic, αλλά μου τα στείλανε- εγώ φταίω; 9string: 11string: Και λίγο sting με πολλές χορδές: ¶ντε, καλές αγορές... the sky's the limit, που λένε και οι φίλοι μας οι διαφημιστές...! bass @ vertigo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Τελικά τα καταφέρατε! Μου αλλάξατε (πάλι) τα μυαλά. Κατα 90% θα πάρω το stingray. :wink: Αλλα με τους δύο humbuckers! Και δε θέλω αντιρρήσεις :D Σε λίγο καιρό μάλλον θα ανοίξω καινούργιο thread για να με βοηθήσετε στο απο που είναι καλύτερα να το παραγγείλω. (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ!!) Όχι ακόμα όμως. Σε λίγες βδομάδες. Αυτά. Ευχαριστώ για την πλύση εγγεφάλου 8O :lol: Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Καλύτερα είναι να το παραγγήλεις από Αμερική, e-bay, αν ψάξεις λίγο θα βρείς πολύ χαμηλές τιμές ακόμη και μετά τους φόρους και με 120 ευρώ μεταφορικά για usps global express mail... Από ευρώπη τις φθηνότερες τιμές τις έχει το www.boxymusic.com Γιατί να ανοίγεις καινούργιο θέμα.. :lol: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Γιατί να ανοίγεις καινούργιο θέμα.. :lol: Είπα να μην ξεφύγουμε πολύ απο τον τίτλο του θέματος. Τέλος πάντων -Για να το πάρω απο αμέρικα και να γλιτώσω δασμούς σκέφτηκα να πω σε γνωστο μου εκει να το αγοράσει και να μου το στείλει δηλώνοντας αξία 50Ε και στέλνωντας χώρια την απόδειξη (όπως διάβασα σε άλλο θέμα). Θα πετύχει αυτό' date=' έτσι? -Μπορώ να το παραγγείλω απο το εργοστάσιο για να δώ αν θέλω κάποιο διαφορετικό option πχ piezo ή μονο απο κατάστημα μπορώ να παραγγείλω? -Ποιό κατάστημα αμερικής στέλνει και ελλάδα? Πχ το musician's friend νομίζω δε στέλνει. ...e-bay, αν ψάξεις λίγο θα βρείς πολύ χαμηλές τιμές... Νομίζω οτι θα γλυτώσω περίπου 300 ευρώ. Για 300 ευρω προτιμώ νομίζω να το πάρω ολοκαίνουργιο. Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση