spbbassman Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας καλόπαιδα.... Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου πείτε σε τι διαφέρουν οι Passive από τους Active και σε ποιο είδος μουσικής χρησιμοποιούνται συνήθως. Πχ στη fusion και στη jazz ή στο rock και στα blues τι χρησιμοποιούν; Και αν μπορούσατε να μου πείτε δυο λόγια για την προ ενίσχυση. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2012 διαβασε ακριβως κατω απο το θεμα σου! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spbbassman Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για τη βοήθεια,αλλά δεν λέει κάτι για την προ ενίσχυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
black_sheep Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 passive φιλαράκι μην το ψάχνεις ;D μπλουζάκι και άγιος ο θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 Για αυτά τα είδη δεν θες ούτε active ούτε προενισχυτή. Θέλεις ένα καλό αεράκι και καθάρισες. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spbbassman Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα,Passive έχει και εμένα το μπάσο μου,απλά ήθελα να μου λέγατε αν ξέρετε που χρησιμεύουν οι Active και η προ ενίσχυση. Πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους Mec μου,μια χαρά ήχο έχει και στο σλαπ και σε όλα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros911 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2012 Θα έλεγα ότι οι active μαγνήτες είναι αρκετά κομπρεσαρισμένοι. Είχα ενθουσιαστεί όταν πρωτοέπαιξα με active αλλά πολύ γρήγορα επέστρεψα στους passive. Ένα πλεονέκτημα που εντόπισα στους active πάντως ήταν ότι έπαιρνα καλύτερο σήμα στην ηχογράφηση. Αλλά μιλάμε για ερασιτεχνική φάση στο pc, όχι κάτι ιδιαίτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spbbassman Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα,τα jazz bass πχ της fender,Passive έχουν; Tου Marcus Miller πρέπει να έχει και Passive και Active. Η προ ενίσχυση δίνει πιο πολύ ένταση(δύναμη); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spbbassman Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας καλόπαιδα.... Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου πείτε σε τι διαφέρουν οι Passive από τους Active και σε ποιο είδος μουσικής χρησιμοποιούνται συνήθως. Πχ στη fusion και στη jazz ή στο rock και στα blues τι χρησιμοποιούν; Και αν μπορούσατε να μου πείτε δυο λόγια για την προ ενίσχυση. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2012 http://www.noiz.gr/index.php?topic=1177.0 Οι active μαγνήτες έχουν σχεδόν μηδενικό θόρυβο & μπορούν λόγω του "προενισχυμένου" σηματός τους να οδηγησουν μεγάλες σειρές απο εφέ καθώς και πολύ μακριά καλώδια. Ο ήχος τους είναι όμως λίγο "ψυχρός" για κάποιους οπαδούς του vintage ήχου & πάλι όμως είναι σχετικό με τα γούστα του καθενός (π.χ. ο Gilmour active μαγνήτες χρησιμοποιει & μόνο ψυχρός δεν είναι ο ήχος του τι δεν καταλαβαίνεις? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση