Προς το περιεχόμενο

Kαλλιέργεια καπνού για ιδιωτική χρήση.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οχι .Μόνο για μένα θέλω .Δε θα πουλάω.Αρα απο ότι κατάλαβα απο πλευράς νόμου δεν θα έχω πρόβλημα.Ετσι δεν είναι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Αρα απο ότι κατάλαβα απο πλευράς νόμου δεν θα έχω πρόβλημα.Ετσι δεν είναι?

Να ακούς το Λάκη...έχει βγάλει και άλλους από τη φυλακή για τον ίδιο λόγο ;D ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

• Moderator

οχι .Μόνο για μένα θέλω .Δε θα πουλάω.Αρα απο ότι κατάλαβα απο πλευράς νόμου δεν θα έχω πρόβλημα.Ετσι δεν είναι?

Όχι, δεν θα έχεις.

Φυσικά, όπως αντιλαμβάνεσαι, ο ισχυρισμός «το έχω για μένα», when/ if the shit hits the fan, έχει βάση όταν το δικαιολογεί και η ποσότητα.

Αν πας να καλλιεργήσεις 5 στρέμματα με καπνά, ε, μπορεί και να μην κριθεί αληθής ο ισχυρισμός....και να εγερθούν υποψήφιες περί εμπορίας.  ;D ;D ;D ;D ;D

Bottom line, δεν θα αγόραζα από το e-bay «σπόρους».  ;D

Να ακούς το Λάκη...έχει βγάλει και άλλους από τη φυλακή για τον ίδιο λόγο ;D ;D

Ναι....επετύχαμε μείωση στα volt.  ;D ;D

Πάντως εδώ (Αγρίνιο - γεια σου audiokosta πατρίδα), πολλοί αγοράζουν χύμα καπνό από μικροκαλλιεργητές και μάλιστα σε καλές τιμές, γύρω στα 15-20 ευρω το κιλό το οποίο συμφέρει αν σκεφτείς ότι το σακκουλάκι συσκευασμένου 25γρ έχει γύρω στα 4 ευρώ.

Φυσικά, όπως αντιλαμβάνεσαι, ο ισχυρισμός «το έχω για μένα», when/ if the shit hits the fan, έχει βάση όταν το δικαιολογεί και η ποσότητα.

Αν πας να καλλιεργήσεις 5 στρέμματα με καπνά, ε, μπορεί και να μην κριθεί αληθής ο ισχυρισμός....και να εγερθούν υποψήφιες περί εμπορίας.  ;D ;D ;D ;D ;D

Και αυτοί τα ίδια λέγανε/λένε... (και τα κουνέλια επίσης)  ;D ;D

62-3-thumb-large.jpg.b6504584930f73657ec92c13e1917cc2.jpg

kounelia-trone-xasis-.gr_.jpg.85efcbbf579c363aeee46efa30a2b81c.jpg

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Ναι....επετύχαμε μείωση στα volt.  ;D ;D

Κύριε συνήγορε θα μας ψήσετε ζωντανούς  ;D ;D ;D η απόσταξη τσίπουρου-οινόπνευμα- απαιτεί άδεια ,άσχετα με το τι μπορεί να συμβαίνει στα πέριξ τέτοια εποχή  8)

No one wants an alien

• Moderator

Και η καλλιέργεια καπνου θέλει.Αλλά αυτό λέγω ,σε οικιακό επίπεδο όμωs δεν τρέχει τίποτα.Δηλαδηs στον μπαχτσέ :-P

άσχετα με το τι μπορεί να συμβαίνει στα πέριξ τέτοια εποχή  8)

Συμβαίνει συμβαίνει...Ετοιμο και φέτος το τσιπουράκι :D Εμείς παντως οικογενειακώς δυσκολευόμαστε να δικαιολογήσουμε την ποσότητα...και όμως, περα απο μερικά μπουκαλια που πανε για δωρα, όλο το υπολοιπο παει για ιδιωτική κατανάλωση ;D

Συμβαίνει συμβαίνει...Ετοιμο και φέτος το τσιπουράκι :D Εμείς παντως οικογενειακώς δυσκολευόμαστε να δικαιολογήσουμε την ποσότητα...και όμως, περα απο μερικά μπουκαλια που πανε για δωρα, όλο το υπολοιπο παει για ιδιωτική κατανάλωση ;D

Μήπως είσαι μπασίστας? ;D ;D ;D

Φέτος έβγαλα κι εγώ για πρώτη φορά μαζί με ένα φίλος ;D........................100χλγ ,δια προσωπική χρήση βεβαίως ,βεβαίως,βλέπεις έχουμε κακές συναναστροφάς  ;D ;D ;D.................εξ αυτού του γεγονότος καλοπιάνω και τον συνήγορο,αλλά μας βλέπω δεμένους στη καρέκλα με υψηλό βολτάζ του χρόνου και το χασοδίκη να μας κάνει μνημόσυνο εις τα κάγκελα σωφρονιστικού ιδρύματος  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου