Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Είδα κ στις αγγελίες τι έχει κ η αλήθεια ειναι οτι μου άρεσαν 2 που ειναι αριστερά κ βολευουν κιόλας αλλά γενικά με μεταχειρισμένα δεν έχω και τις καλύτερες εμπειρίες! Για κανένα jack n danny έλεγα κ γω αλλα φοβόμουν μηπως δεν κάνουν ουτε για αρχάριο.Τωρα με καθησυχάσατε καπως! :) Ξέρετε αν μπορώ να παραγγείλω απο Ελλάδα ή μόνο εξωτερικό? Να'στε καλά για τις απαντήσεις παιδιά Είσαι αριστερόχειρας, αυτό είναι σίγουρο; J&D μπορείς να πάρεις από κάποια αγγελία- αφού πρώτα βέβαια το δεις από κοντά ότι είναι σε καλή κατάσταση. ΥΓ: Ε, όχι και... σαντούρι ;D ;D ;D Μεταλλόφωνο ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Είδα κ στις αγγελίες τι έχει κ η αλήθεια ειναι οτι μου άρεσαν 2 που ειναι αριστερά κ βολευουν κιόλας αλλά γενικά με μεταχειρισμένα δεν έχω και τις καλύτερες εμπειρίες! Για κανένα jack n danny έλεγα κ γω αλλα φοβόμουν μηπως δεν κάνουν ουτε για αρχάριο.Τωρα με καθησυχάσατε καπως! :) Ξέρετε αν μπορώ να παραγγείλω απο Ελλάδα ή μόνο εξωτερικό? Να'στε καλά για τις απαντήσεις παιδιά Δεν θα ήταν καλό προτού παραγγείλεις, να πας σε μερικά μαγαζιά (αν έχεις τη δυνατότητα) και να δοκιμάσεις μερικά μπάσα; Να έχεις μια πρώτη επαφή, να δεις πως "κάθονται" στο χέρι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Black samurai Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Σίγουρα θα ήταν καλύτερα για να μην πάρω κ γουρούνι στο σακί που λένε αλλα είναι κάπως μακριά το κοντινότερο μουσικομάγαζο γιαυτό κατέληξα σε παραγγελεία. TERRY το μεταχειρισμένο jack που λες δυστυχως δεν μπορώ να το δω απο κοντά :( (αν λεμε το ίδιο βέβαια) Αριστερός δεν ειμαι αλλα εχω ένα θέμα με τα δάχτυλα (του αριστερού)κ σίγουρα βολευει περισότερο να παίζω τις χορδές παρα να πατάω τα τάστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση