wyndorf Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα σε ολους Το ξερω πως το συγκεκριμενο κομματι εχει γινει σουπα χρονια τωρα......αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν ειναι αγαπημενο κομματι, τουλαχιστον για εμενα......καναμε λοιπον αυτο το cover το οποιο μου αρεσει πολυ(τι θα ελεγα)......ειναι απο ενα προσφατο live μας στο Lazy.......θα ηθελα την γνωμη σας....... :) Rehearse more....edit less!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Για δικό σας είναι μια χαρά, για light my fire δυστυχώς είναι ...(η συνέχεια της γνωστής ρήσης). Ωραία και καλή τραγουδίστρια πάντως. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Μ'ενα κομματι δεν θα ειναι σωστο να εκφερω γνωμη αντικειμενικη.Παντως δυο πραγματακια μπορω να πω (με την αιρεση οτι ισως να μην εχουν καμμια ισχυ αν ακουστουν 2-3 κιμματια ακομα. α) Πολυ καλη τραγουδιστρια (και με σωστη εμφανιση ) β) αφου ειστε τριο +φωνη και δεν πλακωνοσαστε στα σολα και μπαλαφαριες καλο θα ηταν 2 απο εσας (αν μπορειτε βεβαια ) να τις κανετε φωνητικα -αυτο που λειπει απο ολα σχεδον τα Ελληνικα γκρουπ.Και αν αυτο γινει πιστεψτε με θα εισαστε σε αλλη κατηγορια . Καλη συνεχεια παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Administrator Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Αν εξαιρέσεις το... ντζαζ σόλο απο το ΛΑ# και μετά, εμένα μου άρεσε αυτή η εκτέλεση απο τα παιδιά. Στιβαρή και μετρημένη μπάντα που υποστηρίζει το τραγούδι. Μπράβο παίδες. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 εμεννα μου φανηκε πολυ ωραιο, καπως θετρικο και πολυ ωραια δοσμενο σαν συνολο! www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Και μένα μου άρεσε η εκτέλεση σας παιδιά! Το σόλο της κιθάρας δεν μου ακούστηκε πολύ σωστό (βέβαια και ο ήχος του βίντεο χειροτέρευε την κατάσταση). Πολλά μπράβο για την τραγουδίστριά σας, έχει πολύ ωραία φωνή. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Ναι, το σόλο ήταν λίγο εκτός τόπου, χρόνου και ενδεχομένως τόνου. Εκτός από αυτό, η διασκευή μου άρεσε, με highlight την τραγουδίστρια, τόσο για την ερμηνεία της όσο και για την σκηνική της παρουσία. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Δε βρηκα κατι το εμπνευσμενο στην διασκευη.Το χτισατε γυρω απο την τραγουδιστρια και αυτο ηταν καλο αλλα: Η τραγουδιστρια αν και το ατου της μπαντας,ωρες ωρες το παρακανε και εκει επαψε να με πειθει. Ο κιθαριστας μ αρεσε ΠΟΛΥ γιατι ειναι Χεντριξικος.Αν επαιζε σε κανα Purple Haze θα επαιρνε κεφαλια.Να το διασκευασετε. ;) Η μπαντα παιζει καλα.Ειστε επαγγελματιες. Καλη συνεχεια! :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Θα ηθελα να συμπληρωσω για τον κιθαριστα οτι το σολο που κανει δεν ειναι εκτος τονου !!Απλα ο ανθρωπος κανει κατι που λιγοι το προσπαθουν <<δεν πεφτει στην τετριμμενη οδο του classic solo 8) αλλα κανει οτι και ορισμενοι κιθαριστες -φιρμες κανανε και κανουν ακομα (πχ.Andy Sammers (police ) ,belew (king Krimson ) κλπ.Παλιοτερα τα εκανε και ο Hendrix οπως πολυ σωστα ειπε και ο Σταυρος .Αυτα και προχωρατε παιδια 8).Ελπιζω στο επομενο live να το ανακοινωσετε και να ερθω . ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Πολυ δεμενη και πειστικη μπαντα! Η τραγουδιστρια εξαιρετικη! Η διασκευη σ αλλους θα αρεσει σ αλλους οχι,γουστα ειν αυτα.Ακουγεται ΟΚ. Ωραια ρυθμικα παιζει η κιθαρα αν και κατι γινεται μερικες φορες με καποια ακκορντα του ρεφρεν που ακουγονται αουτ. Θα μου πεις live ειναι και γινονται τετοια. Νομιζω οτι ο κιθαριστας πρεπει να χε ποσταρει ενα κομματι εδω,με ενα μποπ τριο που επαιζε τυμπανα ο Κλωνης. Αν ειναι ο ιδιος και δεν κανω λαθος,ο ανθρωπος "παιζει" και μ αρεσει που "μπαινει" τοσο καλα σε διαφορετικα ειδη.Ειναι πολυ καλος παικτης. Και επισης ως γκρουπ ειστε πολυ καλοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση