Προς το περιεχόμενο

Light My Fire The Burning Sticks Live Cover

wyndorf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους

Το ξερω πως το συγκεκριμενο κομματι εχει γινει σουπα χρονια τωρα......αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν ειναι αγαπημενο κομματι, τουλαχιστον για εμενα......καναμε λοιπον αυτο το cover το οποιο μου αρεσει πολυ(τι θα ελεγα)......ειναι απο ενα προσφατο live μας στο Lazy.......θα ηθελα την γνωμη σας....... :)

Rehearse more....edit less!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για δικό σας είναι μια χαρά, για light my fire δυστυχώς είναι ...(η συνέχεια της γνωστής ρήσης). Ωραία και καλή τραγουδίστρια πάντως.

InfluenSir!

Μ'ενα κομματι δεν θα ειναι σωστο να εκφερω γνωμη αντικειμενικη.Παντως δυο πραγματακια μπορω να πω (με την αιρεση οτι ισως να μην εχουν καμμια ισχυ αν ακουστουν 2-3 κιμματια ακομα.

α) Πολυ καλη τραγουδιστρια (και με σωστη εμφανιση )

β) αφου ειστε τριο +φωνη και δεν πλακωνοσαστε στα σολα και μπαλαφαριες καλο θα ηταν 2 απο εσας (αν μπορειτε βεβαια ) να τις κανετε φωνητικα -αυτο που λειπει απο ολα σχεδον τα Ελληνικα γκρουπ.Και αν αυτο γινει πιστεψτε με θα εισαστε σε αλλη κατηγορια .

Καλη συνεχεια παιδια.

• Administrator

Αν εξαιρέσεις το... ντζαζ σόλο απο το ΛΑ# και μετά, εμένα μου άρεσε αυτή η εκτέλεση απο τα παιδιά. Στιβαρή και μετρημένη μπάντα που υποστηρίζει το τραγούδι. Μπράβο παίδες.

Live and let Live.

Και μένα μου άρεσε η εκτέλεση σας παιδιά!

Το σόλο της κιθάρας δεν μου ακούστηκε πολύ σωστό (βέβαια και ο ήχος του βίντεο χειροτέρευε την κατάσταση).

Πολλά μπράβο για την τραγουδίστριά σας, έχει πολύ ωραία φωνή.  :)

Ναι, το σόλο ήταν λίγο εκτός τόπου, χρόνου και ενδεχομένως τόνου.

Εκτός από αυτό, η διασκευή μου άρεσε, με highlight την τραγουδίστρια, τόσο για την ερμηνεία της όσο και για την σκηνική της παρουσία. 

Something Wicked This Way Comes

Δε βρηκα κατι το εμπνευσμενο στην διασκευη.Το χτισατε γυρω απο την τραγουδιστρια και αυτο ηταν καλο αλλα:

Η τραγουδιστρια αν και το ατου της μπαντας,ωρες ωρες το παρακανε και εκει επαψε να με πειθει.

Ο κιθαριστας μ αρεσε ΠΟΛΥ γιατι ειναι Χεντριξικος.Αν επαιζε σε κανα Purple  Haze θα επαιρνε κεφαλια.Να το διασκευασετε. ;)

Η μπαντα παιζει καλα.Ειστε επαγγελματιες.

Καλη συνεχεια! :)

Θα ηθελα να συμπληρωσω για τον κιθαριστα οτι το σολο που κανει δεν ειναι εκτος τονου !!Απλα ο ανθρωπος κανει κατι που λιγοι το προσπαθουν <<δεν πεφτει στην τετριμμενη οδο του classic solo 8) αλλα κανει οτι και ορισμενοι κιθαριστες -φιρμες κανανε και κανουν ακομα (πχ.Andy Sammers (police ) ,belew (king Krimson ) κλπ.Παλιοτερα τα εκανε και ο Hendrix οπως πολυ σωστα ειπε και ο Σταυρος .Αυτα και προχωρατε παιδια  8).Ελπιζω στο επομενο live να το ανακοινωσετε και να ερθω . ;D ;D ;D

Πολυ δεμενη και πειστικη μπαντα!

Η τραγουδιστρια εξαιρετικη!

Η διασκευη σ αλλους θα αρεσει σ αλλους οχι,γουστα ειν αυτα.Ακουγεται ΟΚ.

Ωραια ρυθμικα παιζει η κιθαρα αν και κατι γινεται μερικες φορες με καποια ακκορντα του ρεφρεν που ακουγονται αουτ.

Θα μου πεις live ειναι και γινονται τετοια.

Νομιζω οτι ο κιθαριστας πρεπει να χε ποσταρει ενα κομματι

εδω,με ενα μποπ τριο που επαιζε τυμπανα ο Κλωνης.

Αν ειναι ο ιδιος και δεν κανω λαθος,ο ανθρωπος "παιζει" και μ αρεσει που "μπαινει" τοσο  καλα σε διαφορετικα ειδη.Ειναι πολυ καλος παικτης.

Και επισης ως γκρουπ ειστε πολυ καλοι!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου