exarhos Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 νεο project / home recording - programing ακουστε και θα χαρω να ακουσω γνωμες! (οσο για το βιντεο νταξ δεν το ξερω το μαραφετι :) κουναει) YouTube www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Πολυ καλο. Θα προτιμουσα το μπασο να ηταν λιγο πιο χαμηλα, αλλα το κομματι γενικα ειναι πολυ καλο. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Συμφωνώ και εγώ, ωραίο κομμάτι :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 ευχαριστω! το ειχα prive και τωρα το ρυθμισα για δημοσιο. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Και σε μένα άρεσε το κομμάτι. Μπράβο! Θα συμφωνήσω βέβαια με τον Waterfall-K όσον αφορά την ένταση του μπάσου. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos23gr Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Μπράβο το κομμάτι μου αρέσει πάρα πολύ! Και να πω την αλήθεια δε θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο να το άκουγα στο ραδιόφωνο σαν international hit αλλά με μια φωνή που θα το απογείωνε πραγματικά. Συγνώμη αν είναι δικά σου τα φωνητικά :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Το έχεις ξανανεβάσει κι εδώ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=192563.0 Να υποθέσω ότι το ξαναγράψατε ή/και μιξάρατε; (άκουσα κάποιες διαφορές). Όπως και να 'χει, ισχύει αυτό που είχα γράψει και τότε: Πολύ καλό κομμάτι και σε ένα ύφος που δεν πολυακούγεται τα τελευταία χρόνια (ίσως εμένα να μου έχει διαφύγει...). Κάτι μου λέει ότι θα σύντομα θα ακούμε όλο και περισσότερο το όνομά σας. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 χαμηλωσε το μπασο μπηκε arpegiator και κατι αλλα ψιλοπραγματα, οχι δεν τραγουδαω εγω αλλα ενας φιλος. να ειστε καλα. :) Minor Senses ~ Super Paradise www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2012 Σωστές κατ' εμέ οι αλλαγές. Μου ακούστηκε καλύτερο το κομμάτι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2012 Ωραίο κομμάτι! Στη εισαγωγή μέχρι να μπούν τα φωνητικά, ακούγεται η δεξιά ρυθμική πολύ δυνατά και θάβει την αριστερή που παίζει την "μελωδία". Γενικά την θάβεις πολύ την αριστερή και έχει πολύ feeling. Στο ρεφρέν ήθελε πιο πλούσια φωνητικά (double tracking) Γενικά, καλή προσπάθεια! http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση