ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Ουπς, τωρα βρηκα και τα χαρτια του thomann. Λεει '' Fender Tremolo Jazzmaster Original Tremolo for Jazzmaster/Jaguar made in Mexico. Ναι, τελικα ειναι των μεξικανικων μοντελων. Φταιει που δεν ηταν στον καταλογο του thomann και το παρηγγειλα τηλεφωνικα. Που βρισκω τωρα το αντιστοιχο tremarm? Στο thomann δε βλεπω να υπαρχει. Ηδη ταλαιπωρηθηκα αρκετα για να βρω τα parts. Δεν υπηρχαν ουτε οι μαγνητες, τους οποιους ο thomann εβαλε στον καταλογο του αφου επικοινωνησα για ειδικη παραγγελια. Η ταλαιπωρια συνεχιζεται... Κουράγιο, θα δικαιωθείς από το τελικό αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 http://www.guitarpartsresource.com/trem_other.htm το δεξι δεξι,τα μεταφορικα ειναι λιγα. τζαμπα λεφτα εδωσες στον Θωμα,στο μελλον να αγοραζεις απο αυτους,τα εχουν ΟΛΑ και συμφερουν.. SF, ναι το ξερω. Και το site ειχα δει σε παλαιοτερο σου post αφου ειχα ψαξει αρκετα πριν κανω τις παραγγελιες. Απλα φοβομουνα την αγορα απο αμερικη διοτι την εχω πατησει με μαγνητες που εχω παραγγειλει εδω και ΕΞΙ(6) μηνες και απλα δεν ηρθαν ποτε. Τα ελληνικα ταχυδρομια μου λεν οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα(το tracking του δεματος χανεται απ'τη στιγμη που βγαινει εκτος αμερικης). Αυτο ομως ειναι αλλο θεμα και μη σας κουραζω αλλο... Κουράγιο, θα δικαιωθείς από το τελικό αποτέλεσμα. Ευχαριστω φιλε μου. Τουλαχιστον προς το παρον παιζω την κιθαρα εστω και χωρις τρεμολο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takissam Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 ...και εννοείται με την πρώτη ευκαιρία να μας ανεβάσεις φωτογραφίες!! Αν θέλεις κάνε και μια αναφορά για το κόστος της μετατροπής γιατί τελικά έκανες τρελό update (με σκάψιμο για τους μαγνήτες κλπ κλπ)!! OMEGA MONOLITH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Η ταλαιπωρια συνεχιζεται... Δες τη θετική πλευρά, έφαγες το γάιδαρο. ...και εννοείται με την πρώτη ευκαιρία να μας ανεβάσεις φωτογραφίες!! Σωστόοοους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 ...και εννοείται με την πρώτη ευκαιρία να μας ανεβάσεις φωτογραφίες!! Αν θέλεις κάνε και μια αναφορά για το κόστος της μετατροπής γιατί τελικά έκανες τρελό update (με σκάψιμο για τους μαγνήτες κλπ κλπ)!! Ναι, θα ξαναρθω με φωτογραφιες αλλα και clip καποια στιγμη. Προς το παρoν σας λεω οτι ειναι πανεμορφη και μοιαζει αρκετα με μια stock jazzmaster. Οι οπτικες διαφορες ειναι τα knobs που κρατησα τα παλια επειδη με βολευει το ξεχωριστο volume και tone για καθε μαγνητη, τα επιπλεον διακοπτακια που εχουν οι jazzmaster ενω η δικια μου δεν τα εχει και ο επιλογεας μαγνητη που σε μενα βρισκεται στο πανω μερος. Παικτικα και ηχητικα προς το παρoν ειναι αψογη, αλλα θα ηθελα να παιξω ακομα λιγο για να πω με σιγουρια. Το κοστος: Tremolo: 54Euros Pickups: 69x2=138Euros Bridge: 69Euros Tremarm: 12.50Euros Εργατικα: 80Euros. Συνολο: 353.5 Euros. Μπορει στο μελλον να κανω κι αλλες αναβαθμισεις οπως κλειδια, nut κ.α., αλλα μεχρι στιγμης δεν φαινεται να ειναι απαραιτητα. Σας ευχαριστω :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Μπηκα στο site της fender για να δω την Classic Player Jazzmaster και βρηκα μονο αυτη: http://www.fender.com/en-GR/products/classic-player-jazzmaster-special Επισης βρηκα στον thomann αυτο: http://www.thomann.de/gr/fender_tremolobar_ch_jaguar_jazzm_sp.htm Ειναι οντως αυτο που μου κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Αφενός, ποιος ο λόγος να βγάζει πολλών ειδών βιδωτούς λεβιέδες για jazzmaster; Επιχειρηματικά δεν μοιάζει σωστό. Οπότε λογικά θα κάνει. Αφετέρου ένα email στο support του Τόμαν μαζί με τα part numbers του τρέμολό σου και του arm που θες να πάρεις είναι η μόνη εξασφάλιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2012 Ναι, εχεις δικιο. Εχω στειλει ηδη mail και περιμενω απαντηση. Και παλι ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2012 Να 'σαι καλά, καλόπαιχτη! Το καλό όπως ήρθαν τα πράγματα είναι ότι το βιδωτό arm δεν έχει τον τζόγο του κλασικού arm. Ο οποίος είναι για κάποιους ενοχλητικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση