rouby Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2012 Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος για το συγκεκριμένο μοντέλο θέλω να φτιάξω το δικό μου σετ και να το αποθηκεύσω σε ένα νούμερο (π.χ. ταμπούρλο Νο 24 μπότα Νο10 τομ Νο61 κ.λ.π) αλά δεν ξέρω πως γίνετε αυτό, αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2012 Εάν όντως έχει αυτή τη δυνατότητα, θα πρέπει να το αναφέρει το manual. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rouby Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Εάν όντως έχει αυτή τη δυνατότητα, θα πρέπει να το αναφέρει το manual. Αν δεν έχει τέτοια δυνατότητα γιατί να έχει τόσους διαφορετικούς ήχους από τύμπανα αν δεν μπορείς να φτιάξης αυτό που σε βολεύει? Μπαίνω στο μενού βρίσκω πιο ταμπούρλο με βολεύει το βάζω αλλά όταν το κλεινό και το ξανανοίγω δεν το κράτα στην μνήμη. Αυτό θέλω να κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Αν δεν έχει τέτοια δυνατότητα γιατί να έχει τόσους διαφορετικούς ήχους από τύμπανα αν δεν μπορείς να φτιάξης αυτό που σε βολεύει? Μπαίνω στο μενού βρίσκω πιο ταμπούρλο με βολεύει το βάζω αλλά όταν το κλεινό και το ξανανοίγω δεν το κράτα στην μνήμη. Αυτό θέλω να κάνω. Μπορείς..... Διάλλεξε ένα σετ από τα presets και πάτα το κουμπάτι "pad" και χτύπα π.χ. το snare pad....διάλλεξε ποιό θες (με κάθε χτύπημα αλλάζει νούμερο) π.χ. το No 56, και μετά πάτα το κουμπί "kit". To έχει κρατήσει στην bank "CU" (custom). To ίδιο κάνεις και με όλα τα άλλα, tom, ride, hihat, kick Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 To έχει κρατήσει στην bank "CU" (custom).Μόνο ένα σετ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Μόνο ένα σετ ? Ναι, πλήρως custom-αρισμένο όπως θες, μόνο ένα (για αποθήκευση). Τόσο από άποψη , ποιο snare π.χ (το 56 ή το 57) όσο και από άποψη assign των pads (δηλαδή εκεί που λ.χ. κανονικά ήταν το floor tom , να βάλεις ακόμα ένα snare), όσο και της μεταξύ των εντάσεως....(π.χ δυνατά το ride, πιο χαμηλά το crash). Σε όλα τα presets (έχει π.χ 45 συνδυασμούς από kit) μπορείς να παρέμβεις real time, αλλά τελικά μπορείς να αποθηκεύσεις ένα μόνο (μια “CU” bank έχει). Aυτά, αν το χρησιμοποιείς audio. Αν το δεις σαν midi controller…εκεί αλλάζει η ιστορία, αλλά μάλλον δεν ενδιαφέρει αυτό τον OP. Σαν audio πάντως , με τους native ήχους του ΔΕΝ λέει και πολλά. Σαν Midi, με άλλα sets….π.,χ. από BFD…μπορείς να κάνεις πολύ καλή δουλειά. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Μου το θύμησες (το DD-55), και πήγα studio σήμερα και το έπαιξα. ;D ;D Πλάκα έχει, ειδικά αν δεν έχεις κανονικά τύμπανα (πολλές φορές στο παρελθόν με έσωσε, τόσο σε φάση ηχογράφησης , όσο και σε φάση ανάγκης παιξίματος). Ανέβασα και το manual , σε .pdf, διάβασε τη σελίδα 11 γι' αυτό που θέλεις. YAMAHA_DD55_7_Pad_General_MIDI_Digital_Drum_System_Manual.pdf Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rouby Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλά όταν το σβήνω και το ξανανοίγω επανέρχεται πάλι στο αρχικό το “CU”. Τη πρέπει να κάνω για να αποθηκευτούν οι αλλαγές; Και κάτι ακόμα επειδή το ξέρης το μηχάνημα μπορείς να μου προτείνεις κάποια νούμερα για ένα καλό σετ για ελληνικό πρόγραμμα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2012 ......αλά όταν το σβήνω και το ξανανοίγω επανέρχεται πάλι στο αρχικό το “CU”. Αυτό ΔΕΝ θα έπρεπε να συμβαίνει. Μπορεί να θέλει service. Και κάτι ακόμα επειδή το ξέρης το μηχάνημα μπορείς να μου προτείνεις κάποια νούμερα για ένα καλό σετ για ελληνικό πρόγραμμα. Ευχαριστώ. Ιδέα δεν έχω/Όποιο σου αρέσει εσένα.... ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση