funky_bassman Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Μούφες... Ο παππάς έχει και στάνταρ μισθό και τζάμπα κρασί... Go for the priest!!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Λοιπόν, έχω ξυπνήσει με κεφάκια όπως αντιλαμβάνεστε :D Η ερώτησις είναι σαφής. Τί είναι αυτό που πραγματικά νομίζετε ότι θα σας άρεσε να ξέρετε-ενώ πιθανώς θα ήσασταν σκέτη καταστροφή αν το επιχειρούσατε; Δεν μιλάω κατ'ανάγκη για την μουσική... Κάθε απάντηση περνάει. Π.χ. "Θα ήθελα να ξέρω να φτιάχνω μελομακάρονα", "καημό το έχω που δεν ξέρω να χορέψω", "μου τη σπάει που δεν μπορώ να φτιάξω μια μπρίζα", "αχ και να ήξερα βελονάκι" και πάει λέγοντας... Α, μην το πάρετε πολύ στα σοβαρά, έτσι γενναίοι μου; :lol: :lol: ..θα ηθελα να πεταω πολεμικο αεροσκαφος...μαχητικο εννοειται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vassilisAFP Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Θα ήθελα να γνωρίζω από πριν το επόμενο μεγάλο λάθος μου... Τα μπάσα τρώνε τα λεφτά,τα πρίμα τρώνε τ'αυτιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xrusopsaro Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 πολύ μεγάλο λάθος... http://www.myspace.com/blackfrogs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Δεν το ξερει ακομα... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Θα ηθελα να ξερω πως να γινω διαπλεκομενος και κανω μια καλη κονομα οπως ολοι οι πολιτικοι μας !!!!! https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2009 Σωστος. To χρημα θελει κοπο, το πολυ χρημα θελει κολπο. Εγω θα ηθελα να ξερω πως να ληστεψω μια χρηματαποστολη (αντε δυο) :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2011 θα ηθελα να ειμουν ο τσακ νορρις ::) κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2011 Θα ήθελα να ξέρω όλες τις πληροφορίες. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2011 Θα ήθελα να ξέρω όλες τις πληροφορίες. O εσωτερικός σκληρός σου δίσκος...είναι πολύ μικρός...την καλημέρα μου ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση