funky_bassman Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Θα "πεθάνουν" όλοι σαν τον Locke και θα αναστηθούν σε μια higher state of consciousness. Παραχάλασε αυτη η σειρά να πάρει... Πλάκα μου κάνεις... Δεν το κόβω για κάτι τέτοιο!!!!!! Διαβάζουν :P Αφού μαζί τα πίνουμε και κλεγόμαστε ότι δεν θα περάσουμε τίποτα!!!Πως γίνεται οι άλλοι ΠΑΝΤΑ να πετυχαίνουν σε αίθουσα με μαμω επιτηρητή και τελευταίο έδρανο και εγώ πρώτο και με επιτηρητες κέρβερους??? Ότι και οι άντρες Λες στην επόμενη να της κάνω πρόταση για ατέλειωτες μπύρες και συζήτηση για μουσική και μουσικά όργανα και πολιτική? ΚΑΙ F1? Ψήσου για τα δικαιώματα πώλησης των windows ;) Ψήθηκα... Που υπογράφω??? Διάβασε καυμένε... Διαβάζω αλλά είμαι γκαντέμης!!!!! Ο κομμουνισμός Υπήρξε τέτοιο πράγμα ε??? Σορυ έτσι δεν παίζει προσωπική επίθεση απλά χαμηλές απαιτήσεις βρε αδερφέ δωσε κάτι παραπάνω ;) Έλα ρε χαβαλέ κάνουμε!!!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Μια δελεαστικότερη περιγραφή θα ήτο "γκασπάτσο με παλαιωμένη πρόβεια μυζήθρα, παρθένο ελαιόλαδο, χοντροαλεσμένο σιτάρι και σως γιαουρτιού με δυόσμο". :P Τα σπασες! Αμ έτσι που το λες θα έψαχνα και συνταγή :D Πλάκα μου κάνεις... Δεν το κόβω για κάτι τέτοιο!!!!!! Η επόμενη εξήγηση θα ναι να τους πάρουν όλους οι εξωγήινοι, να επιστρέψει ο Μολντερ ο οποίος είναι ο Τζέηκομπ και μετά να γίνει μια επική μάχη καλού εναντίον κακού όπου ο κακός θα είναι ο T1000 >< Αφού μαζί τα πίνουμε και κλεγόμαστε ότι δεν θα περάσουμε τίποτα!!!Πως γίνεται οι άλλοι ΠΑΝΤΑ να πετυχαίνουν σε αίθουσα με μαμω επιτηρητή και τελευταίο έδρανο και εγώ πρώτο και με επιτηρητες κέρβερους??? Μόνο στις μπύρες κάνετε παρέα; Άρχισε να τους κάνεις παρέα και στη βιβλιοθήκη ή να κάθεσε κοντά τους στην εκεταστική. Μ όποιον δάσκαλο καθήσεις που λέμε... :P Λες στην επόμενη να της κάνω πρόταση για ατέλειωτες μπύρες και συζήτηση για μουσική και μουσικά όργανα και πολιτική? ΚΑΙ F1? Α αυτά θέλουν οι άντρες... κ έλεγα κ εγώ... παραπληροφόρηση ... ::) Ψήθηκα... Που υπογράφω??? Εδώ, εδώ κ εδώ... Υπήρξε τέτοιο πράγμα ε??? Δικαιολογίες, δεν εννοούσαμε εμείς αυτό, στην εφαρμογή δε μας βγήκε αχαχουχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Θα ήθελα να ξέρω να κάνω το τέλειο αφρόγαλα παίζοντας παράλληλα πανκ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WILO Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Θα ήθελα να ξέρω να κάνω το τέλειο αφρόγαλα παίζοντας παράλληλα πανκ. Βάλε το σιεκερ με ταινία στο κεφάλι και είσαι κομπλε Trance-former Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vodkapower Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Να μου'ρθουν όλα όπως τα σχεδιάζω... ::) Όλα δεξία που λένε.. ;) (μην παρεξηγηθώ για το Δεξιά!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jester Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Θα ήθελα να μπορώ να κάνω μια γυναίκα την ώρα που μιλάει να μην ακούγεται. Απλά να κουνιούντε τα χείλια χωρίς να βγαίνει ήχος..... Ζητάω πολλά????? :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Πως εύκολο κ αυτό. Η τηλεόραση και ο υπολογιστής δίνουν τη δυνατότητα Mute. Α ενδιαφερόσουν να είναι και άνθρωπος; Μπορείς να βρεις μουγκή :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WILO Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Θα ήθελα να μπορώ να κάνω μια γυναίκα την ώρα που μιλάει να μην ακούγεται. Απλά να κουνιούντε τα χείλια χωρίς να βγαίνει ήχος..... Ζητάω πολλά????? :'( πολύ απλά το παιδί θα ήθελε να είναι μια κάρτα ήχου και οι γυναίκες τα μονιτοράκια! Trance-former Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ballbreaker Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 Θα ήθελα να είμαι παπάς ή μπάρμαν! Γιατί μου έρχεται ο κάθε πικραμένος και μου τα πρήζει με τον πόνο του... >:( Κρίμα δεν είναι να μη βγαίνει και κάνα φράγκο; " Θείο! Έχει η fender κόκκαλα;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 Ψυχολόγος καλύτερα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση