dmilo Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Θα ήθελα να ξέρω να κάνω σορβάν... RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Θα ήθελα να ξέρω να κάνω σορβάν... Τι είναι αυτο;; :o ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexnir Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Τι είναι αυτο;; :o ??? αν ειναι φαγητο και τρωγετε, θα μας καλεσεις? ;D Καπου,καπως,καποτε,κατι πηγε στραβα στην εξελιξη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Τι είναι αυτο;; :o ??? μια ποντιακή σούπα είναι με ξυνισμένο γιαούρτι κτλ.. εγώ την λέω σκουπιδόσουπα.. ;D δεν μαθαίνεις καλύτερα "βαρένικα?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Εγώ θα γούσταρα να ξέρω τι θα γίνει στον 6ο κύκλο του Lost, πως περνάνε όλοι οι υπόλοιποι μαθήματα και εγώ είμαι στο πτυχίο και χρωστάω τα πάντα, να ξέρω τι θέλουν οι γυναίκες, να ξέρω τον συνδιασμό του χρηματοκιβωτίου του bill gates αλλά και που είναι τα πάσο για να μπω μέσα, να ξέρω τα θέματα για την εξεταστική του Σεπτέμβρη αλλά ΚΑΙ τις λύσεις τους και να ήξερα τι σκατά πήγε λάθος στη σοβιετική ένωση!!!!!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 να ήξερα τι σκατά πήγε λάθος στη σοβιετική ένωση!!!!!!! αυτό είναι και το πιό εύκολο νομίζω.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 αυτό είναι και το πιό εύκολο νομίζω.. :) το ξέρω απλώς είπα να καφριλέψω λιγάκι έτσι για να περάσει η ώρα... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 μια ποντιακή σούπα είναι με ξυνισμένο γιαούρτι κτλ.. δεν μαθαίνεις καλύτερα "βαρένικα?" Πρώτον, δεν είναι ξυνισμένο γιαούρτι αλλά πασκιτάν :) Δε λέω, καλά και τα βαρένικα, αλλά ένα δροσερό σορβάν τώρα που χτυπάει 40άρια είναι ό,τι πρέπει 8) 8) 8) RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Εγώ θα γούσταρα να ξέρω τι θα γίνει στον 6ο κύκλο του Lost, Θα "πεθάνουν" όλοι σαν τον Locke και θα αναστηθούν σε μια higher state of consciousness. Παραχάλασε αυτη η σειρά να πάρει... πως περνάνε όλοι οι υπόλοιποι μαθήματα και εγώ είμαι στο πτυχίο και χρωστάω τα πάντα, Διαβάζουν :P να ξέρω τι θέλουν οι γυναίκες, Ότι και οι άντρες να ξέρω τον συνδιασμό του χρηματοκιβωτίου του bill gates αλλά και που είναι τα πάσο για να μπω μέσα, Ψήσου για τα δικαιώματα πώλησης των windows ;) να ξέρω τα θέματα για την εξεταστική του Σεπτέμβρη αλλά ΚΑΙ τις λύσεις τους Διάβασε καυμένε... και να ήξερα τι σκατά πήγε λάθος στη σοβιετική ένωση!!!!!!! Ο κομμουνισμός Σορυ έτσι δεν παίζει προσωπική επίθεση απλά χαμηλές απαιτήσεις βρε αδερφέ δωσε κάτι παραπάνω ;) Πρώτον, δεν είναι ξυνισμένο γιαούρτι αλλά πασκιτάν :) Δε λέω, καλά και τα βαρένικα, αλλά ένα δροσερό σορβάν τώρα που χτυπάει 40άρια είναι ό,τι πρέπει 8) 8) 8) Τέλοσπάντων παρά την μη δελεαστική περιγραφή θα το δοκίμαζα :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Τέλοσπάντων παρά την μη δελεαστική περιγραφή θα το δοκίμαζα :o Μια δελεαστικότερη περιγραφή θα ήτο "γκασπάτσο με παλαιωμένη πρόβεια μυζήθρα, παρθένο ελαιόλαδο, χοντροαλεσμένο σιτάρι και σως γιαουρτιού με δυόσμο". :P RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση