Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2012 Ενώ μέσω ethernet μου λειτουργεί άψογα η γραμμή και το internet, όταν το έχω ασύρματα συχνά κολλάει,πέφτει η σύνδεση και πρέπει να το κάνω αποσύνδεση και σύνδεση ξανά. Μπορώ να το διορθώσω; www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2012 Ποσο μακρια το εχεις το router? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2012 Δεν είναι μακρυά Στα 3-4 μέτρα. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2012 Πολυ κοντα, περιεργο.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2012 Επειδή δεν ξέρω και από ρυθμίσεις. Να μπω στο ρούτερ, αλλά να τσεκάρω τι; www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2012 Δεν είναι μακρυά Στα 3-4 μέτρα. Μάλλον φταίει η wifi θύρα του υπολογιστή σου. Έχεις αναβαθμίσει ποτέ drivers; Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2012 Μάλλον φταίει η wifi θύρα του υπολογιστή σου. Έχεις αναβαθμίσει ποτέ drivers; Το έχω τσεκάρει. Δεν βρήκα κάποια αναβάθμιση. Λές να έχω γκρέμλινς στο σπίτι; :P ::) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2012 Τους επανεγκατέστησα...είδωμεν. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spunky Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2012 Συχνό φαινόμενο αυτό στα φθηνά router/modem που δίνουν οι εταιρίες (το έχω δει πιό συχνά σε modem της CYTA). Μια καλή αρχή είναι να κάνεις ένα reset στο modem (δες το manual του) αφού πρώτα βεβαιωθείς ότι έχεις όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να ξανακάνεις τη σύνδεση. Επόμενο βήμα είναι να επικοινωνήσεις με τον πάροχό σου μήπως και καταφέρεις να το αλλάξεις. Τέλος, απλά μπορείς να περιμένεις να χαλάσει εντελώς (πράγμα πολύ πιθανό) για να στο αντικαταστήσουν χωρίς κόστος. And isn't it ironic, don't you think? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2012 Μια καλή αρχή είναι να κάνεις ένα reset στο modem (δες το manual του) αφού πρώτα βεβαιωθείς ότι έχεις όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να ξανακάνεις τη σύνδεση. Επόμενο βήμα είναι να επικοινωνήσεις με τον πάροχό σου μήπως και καταφέρεις να το αλλάξεις. Τέλος, απλά μπορείς να περιμένεις να χαλάσει εντελώς (πράγμα πολύ πιθανό) για να στο αντικαταστήσουν χωρίς κόστος. Υπάρχει και η λύση να αγοράσει ένα "αληθινό" router και να ξεμπερδεύει. ;) Ή έστω να βάλει ένα καλώδιο.Τσάμπα την ακτινοβολία που τρώς για 4 μέτρα απόσταση. ;D ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση