Προς το περιεχόμενο

Οι Άρχοντες!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Μπερδεύεσαι.

Η παρατήρηση οδηγεί πράγματι οδηγεί στην εύρεση μιας εκ των δύο αποδεκτών καταστάσεων. Αυτό είναι το νόημα του κλειστού κουτιού - με δώρο γάτα σε state έκπληξη.

Για τους ευρισκόμενους εντός του κουτιού και ως εκ τούτου διαρκώς παρατηρούντες (περιλαμβανομένης και της ίδιας της γάτας -σκέφτομαι άρα υπάρχω) δεν τίθεται θέμα "ταυτόχρονης" ύπαρξης σε δύο καταστάσεις.

Διαφορετικά το "πείραμα" δεν θα είχε κουτί και τον παρατηρητή απ έξω.

Ας μιλήσουμε για το ξυλόφωνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 26
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Καλά, δεν είχα απαίτηση να το καταλάβεις. Σου είπα οτι η παρατήρηση είναι αυτή που γεννά το αποτέλεσμα. Ισοδυναμεί με σολιψισμό.

Αλήθεια, τί οργανάκι είπαμε οτι παίζεις? ... αν παίζεις δηλαδής! ;D

ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

• Moderator

Καλά, δεν είχα απαίτηση να το καταλάβεις. Σου είπα οτι η παρατήρηση είναι αυτή που γεννά το αποτέλεσμα. Ισοδυναμεί με σολιψισμό.

Αλήθεια, τί οργανάκι είπαμε οτι παίζεις? ... αν παίζεις δηλαδής! ;D

Ναι πράγματι. Ίσως αν κάποια φορά συναντηθούμε να σου κάνω μερικές απορίες περί της κβαντικής θεωρίας να μου πεις τι άποψη έχει και το wikipedia διότι δεν τα παίρνω τα κανονικά γράμματα.

Στο θέμα μας, παίζω κιθάρα αλλά όχι κανονικά. Τη χτυπάω σαν σαντούρι για να βγάλει percussive ήχους.

Και στο κανονικό θέμα μας:

Είναι η πολλοστή φορά που ανοίγεις ένα θέμα το οποίο προσβάλλει άλλα μέλη (χορδοσφίχτες κλπ) και που ανάγει ένα δευτερεύον θέμα (τη χρήση τυμπάνων για να παιχτεί μελωδία) σε μείζον. Το ενοχλητικό (για τους drummer) είναι ότι χρησιμοποιείς αυτή ακριβώς την (οριακά αποδεκτή ακόμη και για μαθηματικούς λόγους) χρήση των τυμπάνων ως τεκμήριο αξίας τους - τη στιγμή που κανείς ασφαλώς δεν την αμφισβήτησε.

Ξεπέρασε λοιπόν αυτό το κόμπλεξ. Αν θέλεις παίξε μελωδίες, χτύπα κουδούνια και καμπάνες, κούρδιζε αμαφλάριστα μια ντουζίνα τομ σε όλα τα μεγέθη και παίξε (άμα λάχει) και το Enola Gay με τα roto tom.

Να ξέρεις όμως ότι κανείς εδώ (και γενικώς) δεν ενδιαφέρεται για όλες αυτές τις ανοησίες προκειμένου να μείνει έκθαμβος μπροστά σε ένα μεγάλο drummer - και βέβαια να τον θεωρήσει κορυφαίο μουσικό.

Την επόμενη φορά που θα ξεκινήσεις thread "μίσους" (όπως αυτό εδώ) θα το σβήσω για να μην κουραζόμαστε να λέμε τα ίδια και τα ίδια.

Ρε παιδιά κρίμα!

Ότι "οργανάκι" και να παίζει ο καθένας (ή να μην παίζει, δεν έχει σημασία), είμαστε (θέλω να πιστεύω) μια κοινότητα.

Γιατί όλα αυτά?

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

• Moderator

Ρε παιδιά κρίμα!

Ότι "οργανάκι" και να παίζει ο καθένας (ή να μην παίζει, δεν έχει σημασία), είμαστε (θέλω να πιστεύω) μια κοινότητα.

Γιατί όλα αυτά?

Νομίζω το έλαβε το μήνυμα.

Μίλησε ο Πλανητάρχης Χαρίλατρος! Επιφυλάσσομαι να σου απαντήσω εφ όλης, διότι τώρα έχω κάτι σημαντικότερο να κάνω! Ύπνο ... ;D ΖΖΖΖΖΖ

ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

• Moderator

Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις.

ΔΕΝ υπάρχει συζήτηση γι' αυτό το θέμα και δεν χρειάζεται να απαντήσεις.

Αν θέλεις να γράψεις και να συζητήσεις για μελωδικά τύμπανα, κάνε το όπως στο άλλο σου σημερινό θέμα (στο οποίο κανείς δεν σε πήρε στο ψιλό). Όχι έτσι.

Το θέμα αυτό - και η σχετική ανούσια συζήτηση τελειώνει εδώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου