Alchemist Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 http://www.yonkis.com/mediaflash/unmillon.htm Ίσως ο τελειότερος τρόπος να πείτε σε κάποιον ευχαριστώ και να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να παραπονεθεί επειδή δεν τον ευχαριστήσατε αρκετά! Το ξεσήκωσα από το forum του e-pcmag.gr, δεν τα βρίσκω όπως ο elavd να βόσκουν... :D :D :D Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Να σε καλά ρε φίλε έχω πέσει κάτω από τα γέλια! :lol: :lol: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thkioups Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Είναι απίθανο και με πολύ γέλιο, αλλά για να το πάρουμε και μουσικά, που αρχίζει και τελειώνει η λούπα ? :wink: :?: Είναι μία ή πολλές? P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Είναι απίθανο και με πολύ γέλιο' date=' αλλά για να το πάρουμε και μουσικά, που αρχίζει και τελειώνει η λούπα ? :wink: :?: Είναι μία ή πολλές?[/quote'] Λοιπόν, παρατήρησε την ανάσα που παίρνουν κάπου στο 200. Μάλλον εκεί είναι η λούπα γιατί έκαναν ακριβώς τους ίδιους ήχους σε κάποιο σημείο. Πάντως δεν το έχω αφήσει να ανέβει πολύ σε ευχαριστίες για να δω αν υπάχουν πολλές λούπες γιατί ζαλίστηκα μετά από λίγο... :D :D :D :D Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thkioups Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Είναι απίθανο και με πολύ γέλιο' date=' αλλά για να το πάρουμε και μουσικά, που αρχίζει και τελειώνει η λούπα ? :wink: :?: Είναι μία ή πολλές?[/quote'] Λοιπόν, παρατήρησε την ανάσα που παίρνουν κάπου στο 200. Μάλλον εκεί είναι η λούπα γιατί έκαναν ακριβώς τους ίδιους ήχους σε κάποιο σημείο. Πάντως δεν το έχω αφήσει να ανέβει πολύ σε ευχαριστίες για να δω αν υπάχουν πολλές λούπες γιατί ζαλίστηκα μετά από λίγο... :D :D :D :D Έλα ρε συ πλάκα έκανα!!! :D :D Σιγά μην κάτσω να τ'ακούσω όλο για να βρώ τη λούπα. Ε βεβαια και ζαλίστηκες. Πάντος μπράβο σου και χαρά στο κουράγιό σου. Έχει όμως απίστευτη ποικιλία από ήχους . Πιστεύω ότι πρέπει να είναι πολλά και μικρά μοτίβα..... ατάκτως συνδεδεμένα. P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 πλακα εχει.... :lol: ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 Πολύ γέλιο!!! :lol: δεν τα βρίσκω όπως ο elavd να βόσκουν... :D :D :D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alsofocus Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 και ένα ορχηστρικό u r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 και ένα ορχηστρικό u r Αυτό όμως είναι ψιλοαγενές! :lol: :lol: :lol: :lol: Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Λοιπόν το έχω φτάσει μέχρι 5000 και σκοπεύω να το αφήσω όλη μέρα για να δω αν σταματάει στο 1.000.000! Οχι δεν έχω κλείσει τα ηχεία γιατί ούτως ή άλλως το γέλιο μου αυτη τη στιγμή ακούγεται πιο δυνατά!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση