Shelter Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Τρομερή η Annie Clark (αν και βγάζει κάτι σε νευρασθενική κρίση ωρες ώρες), αλλα αυτή την λατρεύω ίσως και περισσότερο (και παίζει και με τέλε απο τίμιο κσύλο και με 3 piece band ;D). [flash=200,200] [flash=200,200] [flash=200,200] Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Όσο και αν προσπαθώ αυτό το Calvi δεν μπορώ να το διαβάσω με τη μία σωστά!!χεχε Ωραία πάντως εμένα μου άρεσε! Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Όσο και αν προσπαθώ αυτό το Calvi δεν μπορώ να το διαβάσω με τη μία σωστά!!χεχε Και εγώ δυσκολεύτηκα! ;D ;D ;D Είχα διαβάσει παλιότερα ένα άρθρο που έλεγε οτι αν το πρώτο και το τελευταίο γράμμα μιας λέξης είναι σωστά ,τότε ο εγκέφαλος μπορεί να καταλάβει τη λέξη άσχετα με τη σειρά των υπολοίπων γραμμάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Φανταστική η Άννα με πολύ καλές ιδέες και επιρροές που τις έχει δέσει μια χαρά! Δεν βαριέμαι να την ακούω και χαίρομαι που ετοιμάζει καινούργιο album. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2012 Το blackout είναι πολύ ωραίο κομμάτι. Σε αυτό το βιντεο κάνει και μια ας πούμε αρμονική ανάλυση του κομματιού! Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση