Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Παρακαλώ οι κιμπορντίστες να απέχουν από τέτοιου είδους θέματα. Άφηστε τους στον καημό τους και στα ξύλα τους. ;) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Άφηστε τους στον καημό τους και στα ξύλα τους. Nέος...ένα καφέ στο 4...και γρήγορα ;D Όταν θα ανεβάσετε και εσείς οι πληκτράδες αντίστοιχο θέμα...έλα να τα ξαναπούμε...Πάρτε και τους μπασίστες μαζί! ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Nέος...ένα καφέ στο 4...και γρήγορα ;D Όταν θα ανεβάσετε και εσείς οι πληκτράδες αντίστοιχο θέμα...έλα να τα ξαναπούμε...Πάρτε και τους μπασίστες μαζί! ;) Χαρά μου και θα τον πιω στην υγειά σου. Άσε που μου έλειψες...όπως και πολλοί άλλοι. Τα πρακτικά του προφίλ μου δεν παρουσιάζουν την παλαιότητά μου πάντως. Ο σάιμπερτζόνις, ψάρακλας..μόνο αυτό σου λέω. Λεπτομέρειες δεν χρειάζονται να παρατεθούν. Γειά μας ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Nέος...ένα καφέ στο 4...και γρήγορα ;D Όταν θα ανεβάσετε και εσείς οι πληκτράδες αντίστοιχο θέμα...έλα να τα ξαναπούμε...Πάρτε και τους μπασίστες μαζί! ;) Χάρηκε ο κρεββατοκάμαρας που θα παίξει με τ΄άλλα τα παιδάκια; Νοστάλγησες παππούλη; Να σου φέρουν καλύτερα ένα τίλιο να πίνεις (ανάμεσα στις αλλαγές νότας στο track σου) γιατί ο καφές θα σου πέσει βαρύς; Βρε χαζούλη, στη πραγματικότητα θέλεις ένα backing track με ανθρώπινα ντραμς και μπάσο (άντε και πλάτες -μόνο μην σας πάρουν την αποκλειστικότητα στη μελωδία- από keyboards) από νοιζάδες, γιατί έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να χάνει και κανένας άλλος πέραν εσου στο κομμάτι. Με σεβασμό στα γηρατειά, Audiohostas. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Χάρηκε ο κρεββατοκάμαρας που θα παίξει με τ΄άλλα τα παιδάκια; Νοστάλγησες παππούλη; ...θέλω και εγώ να ζήσω ανάμεσα στους ροκ στάρ της Ελληνικής σκηνής...αλλά μου αρέσει και ο καναπές... ;D γιατί έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να χάνει και κανένας άλλος πέραν εσου στο κομμάτι Θα έπρεπε να έχεις καταλάβει ότι όταν σοβαρεύουν τα πράγματα δεν χάνω με τίποτα και είμαι πάντα διαβασμένος...αλλά έτσι είστε εσείς οι ερασιτέχνες ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 ότι όταν σοβαρεύουν τα πράγματα δεν χάνω με τίποτα και είμαι πάντα διαβασμένος... Πάλι μπερδεύεσαι αλλά δεν πειράζει καθότι ου γαρ έρχεται μόνον.. Στον Marillion το λέγαμε. Και κάποια εύσημα στον Mac που σ' άντεξε. Μπέρδεψες όμως τα Ma και τα κανες Maντάρα. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι όλα τα σόλα ήταν ωραία αλλά ψιλοχαρούμενα. Βάλε τώρα τέτοιο τζαμ να βουλιάξεις στο μπλουζ. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Οντως θα ηταν καλη φαση αλλα με τοσα ειδη μουσικης να κυκλοφορουν αναμεσα μας και τοσους ΠΟΛΛΛΛΛΛΟΥΣ κιθαριστες πως θα βγαλει καποιος ακρη τωρα ? :) :) :) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Ναι γιατί τότε, όλοι οι συμμετέχοντες παίζαν και γουστάραν την ίδια μουσική. :P Ντον θινκ σο. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bulbus156 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Πολυ καλο παιδες αν και το sax solo υστερουσε λιγο σε σχεση με τα υπολοιπα (χωρις να ειναι και κακο βεβαια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση