pastelius Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2006 σιγουρα αν ειναι να κανουμε κατι πρεπει να αντιπροσωπευει οσο πιο πολυ ελεκτρονικα γινεται... 8) Ετσι ετσι... feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 Τελικα?Καλο θα ηταν να παρουμε μια γνωμη και απο τους modulators για την υλοποιηση του ολου Project...Αυτοι εξαλλου ειναι επικεφαλης! :D feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vangelisorfas Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 Οι modulators είναι το λιγότερο... Συμμετοχές δε βλέπω... www.okband.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 χε χε αυτο ειναι το προβλημα... 8) ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tommy Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Για σας και από μένα.Νέος και ορεξάτος.Λοιπόν παιδιά έχω και εγώ κάνα δυό κοματάκια που πιθανόν όμως να χρειάζονται mastering. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Για σας και από μένα.Νέος και ορεξάτος.Λοιπόν παιδιά έχω και εγώ κάνα δυό κοματάκια που πιθανόν όμως να χρειάζονται mastering.+1 εγω,φιλε tommy...Eμενα τεινουν πιο πολυ στο"σιγουρα θελουν mastering..."Oποτε ειμαστε 8 στη φαση..Καλα παμε! :roll: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mindconspiracy Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Ωραία 8 άτομα-groupakia πιστεύω είμαστε μια χαρά.Θέλει κάποιος να τεθεί επικεφαλής στο να συλλέξει τα κομμάτια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mindconspiracy Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μάλλον θα ήταν καλύτερα να κάνουμε upload κατευθείαν . Τώρα περί mastering, αν κυκλοφορήσει η συλλογη στο ιντερνετ δεν νομίζω να είναι και πολύ εφικτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Ψηνεσαι να μπεις εσυ επικεφαλης?Εισαι οκ?Εγω δυστυχως δεν εχω τον καταλληλο εξοπλισμο..Οποιος αλλος μπορει ειναι ευπροσδεκτος... Οποτε παμε εν τελει για upload στον server του noiz?Και χωρις Master μπορει να γινει κατι.Ετσι ενδεικτικα τουλαχιστον.Αν ειναι καλη..Βλεπομεν! 8) feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mindconspiracy Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Πολύ θα το ηθελα αλλά θα ήταν προτιμότερο να είναι κάποιος επικεφαλής με περισσότερο ελεύθερο χρόνο από μένα. 1 ή 2 κομμάτια ο καθένας ?Τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση