mindconspiracy Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 Ωραία πρέπει να δούμε πρώτα πόσοι είμαστε 'μέσα'.Συνεχίστε από κάτω. 1. Mind Conspiracy(Psy trance) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 cool 2 Open Ocean - Euphoric Trance/House/Electronica :lol: ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PaulVon Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 3. Paul Von - Downtempo/Soundtrack/Break (άμα λάχει) Destroy him, my robots! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vangelisorfas Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 4. OKband - Electro-pop www.okband.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
not_guilty Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 not_guilty /starcry /project sputnik ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
not_guilty Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 ειμαι μέσα για compilation σε EBM/industrial που είναι ειδικότητα μου... ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 σε EBM/industrial που είναι ειδικότητα μου... της "παλιάς σχολής" ή της καινουριας ? (aka "futurepop") sorry για offtopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 Drum'n'bass,electro-ambient,progressive...Εγω ειμαι μεσα για αυτα κυριως.. Οφειλω να ομολογησω πως ειναι αρκετα δυσκολο εγχειρημα..ΟΜΩΣ. Μια ιδεα που μου ηρθε,ειναι η εξης: Ο καθενας δινει ΔΥΟ κομματια του που πιστευει οτι ειναι καλα, σε καποιον που θα οριστει "οργανωτης"ας πουμε,ο οποιος στη συνεχεια μπορει να διαλεξει το ενα απο τα 2 (αναλογως με τις υπολοιπες συνθεσεις των αλλων μελων),ετσι ωστε να υπαρχει μια συνοχη και φυσιολογικη συνεχεια στο ειδος.. Μετα μπορει να τα ανεβασει ο ιδιος με τη σειρα που του αρεσει στο noiz,ή να φτιαξουμε ενα link στο οποιο καποιος θα μπορει να τα ακουσει... Ολα αυτα εξυπακουεται χωρις προσβολες,στραβωματα,αυτο-αναδειξεις κτλ... Να γινει κατι που θα μπορει ο μεσος ακροατης να το ακουσει ευχαριστα Αυτη ειναι η δικη μου αποψη... ps:τα κομματια τι λετε,μεχρι 4-5 λεπτα το καθενα?Καλα δεν ειναι..??? :o feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vangelisorfas Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 Ας μαζευτούμε πρώτα να δούμε πόσοι είμαστε και μετά βλέπουμε πως θα το κάνουμε... Μέχρι στιγμής έχουμε νομίζω 6 συμμετοχές... :? www.okband.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2006 6 it is λοιπον... ps: Αϊντε,εδω τα καλα πεπονια,κανεις αλλος? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση